Fotbal intern

Viitorul, transfer de la Dinamo! Hagi a luat jucătorul dat afară de Rednic

09.01.2019 | 21:29
Viitorul transfer de la Dinamo Hagi a luat jucatorul dat afara de Rednic

Dat afară de la Dinamo de Mircea Rednic, Andrei Tîrcoveanu (21 ani) a semnat cu Viitorul, iar acum are ocazia de a se lupta pentru podium. Conform Digi Sport, transferul s-a făcut la cererea lui Gică Hagi, care are mare încredere în mijlocașul central.

Tîrcoveanu nu a evoluat niciodată constant în perioada petrecută la Dinamo, iar în două rânduri a fost împrumutat la Gaz Metan. De altfel, Ionel Dănciulescu spune că mijlocașul nu a progresat niciun fel de când a făcut pasul spre echipa mare.

Viitorul, transfer de la Dinamo

”Tîrco este de mic copil la echipa asta, plus că în preajma echipei mari este de 4-5 ani, dar nu s-a văzut niciun fel de progres la el. Sita cerne! El, dar și ceilalți care n-au reușit să se impună lasă locul altora”, a spus Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Nu este singurul fotbalist transferat recent de Viitorul. Hagi a dat o lovitură importantă prin aducerea lui Eric, brazilianul care i-a marcat șapte goluri în 20 de meciuri jucate anul trecut pentru Viitorul.

Constănțenii încep tare 2019

Viitorul, formație ce a câștigat titlul în urmă cu doi ani, se află pe locul 5 în acest moment, cu 33 de puncte strânse în 21 de etape. Dacă despre titlu nu mai poate fi vorba, Viitorul poate spera la o prezență în cupele europene, mai ales că punctele se vor înjumătăți la intratea în play-off. Constănțenii au terminat totuși rău anul 2018, cu trei înfrângeri la rând fără gol marcat.

Primul meci al Viitorului din noul an va fi chiar împotriva unei contracandidate la cupele europene, U Craiova, formație aflată la cinci puncte în față.