Hagi a renunţat la un jucător! E cel pentru care s-a luptat cu FCSB

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
06/02/2018, 11:19
Hagi a renunţat la un jucător! E cel pentru care s-a luptat cu FCSB

UPDATE. Gheroghe Hagi a renunţat marţi la Răzvan Horj. Fundaşul central venit de la CFR Cluj şi pentru care “Regele” s-a luptat cu FCSB a fost împrumutat la FC Voluntari. Horj are 23 de ani şi a avut apariţii sporadice în tricoul Viitorului în acest sezon, iar evoluţiile sale nu l-au convins pe Hagi. 


Gică Hagi a împlinit 53 de ani pe 5 februarie, iar clubul a mai acontat un jucător în aceeaşi zi.  Eduard Marian Florescu, un mijlocaş de 20 de ani de la CS Mioven, a semnat un contract cu campioana României, Viitorul Constanţa.

Florescu a semnat însă un angajament asemănător celui pe care îl are şi Olimpiu Moruţan cu FCSB. Va juca în Liga 2 până la finalul acestei stagiuni, urmând ca din vară să se alăture echipei lui Gheorghe Hagi.

Florescu, care a fost crescut de FC Argeş, este cotat la 125.000 de euro pe transfermarkt. A strâns în actuala stagiune 3 goluri în opt partide pentru CS Mioveni.

Citeşte aici ce mesaje a primit Hagi de ziua sa:

De ziua “Regelui”! Mesajul steliştilor pentru Hagi

Prodanca, mesaj pentru Hagi şi Becali: “Felicitări! Jos pălăria”

Video. Cum îl laudă FIFA pe Hagi la împlinirea a 53 de ani 
 

Ştirea MOMENTULUI

Patru francezi în echipa ideală a CM 2018! Ce surprize a pregătit FIFA

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.