Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

„Vikingul de Ungaria”. Reacții în lanț după debutul celui mai solid fotbalist de la EURO 2024

Martin Adam a debutat la EURO 2024 în naționala Ungariei și a intrat direct în inimile microbiștilor, fiind poreclit „vikingul din Ungaria”.
16.06.2024 | 00:10
Vikingul de Ungaria Reactii in lant dupa debutul celui mai solid fotbalist de la EURO 2024
Reacții în lanț după debutul celui mai solid fotbalist de la EURO 2024. Sursă foto: csfoci.hu
ADVERTISEMENT

Atacantul naționalei Ungariei a stârnit numeroase reacții pe rețelele de socializare după meciul pierdut de țara sa împotriva Elveției, scor 1-3, datorită aspectului său solid, dar și a bărbii sale.

Reacții în lanț după debutul celui mai solid fotbalist de la EURO 2024

Martin Adam a debutat la EURO 2024 în naționala Ungariei, iar microbiștii au rămas impresionați de aspectul său, fanii poreclindu-l pe rețelele de socializare și „vikingul din Ungaria”.

ADVERTISEMENT

Martin Adam este un atacant în vârstă de 29 de ani, care evoluează în prezent, în prima ligă din Coreea de Sud, la Ulsan Hyundai. De-a lungul timpului, acesta a mai trecut și pe Vassas, Kaposzvar și Paksi.

În vara anului 2022, Ulsan îl transfera pe Martin Adam de la Paksi, în schimbul sumei de 1.200.000 de euro. În actualul sezon din Coreea de Sud, atacantul maghiar a marcat opt goluri și a oferit o pasă decisivă într-un total de 20 de goluri.

ADVERTISEMENT
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Martin Adam, conform transfermarkt.com

Microbiștii au început să-l îndrăgească pe „vikingul din Ungaria”

Microbiștii au reacționat după ce l-au văzut pe teren pe Martin Adam. Au apărut și glumele pe rețelele de socializare: „Martin Adam este cel mai fundaș central dintre toți atacanții de la EURO!”.

„Acest atacant al Ungariei pare că tocmai a venit pe terenul de fotbal, de pe platourile de filmare ale serialelor cu vikingi!”, a fost replica unui alt fan.

ADVERTISEMENT

Martin Adam a fost introdus pe teren în minutul 79 al confruntării dintre Ungaria și Elveția, înlocuindu-l pe Milos Kerkez. Totuși, atacantul maghiar nu a reușit să înscrie, iar elvețienii s-au impus în primul meci al grupei A.

Martin Adam a strâns deja un total de 21 de meciuri pentru naționala Ungariei, reușind să marcheze trei goluri. În sezonul 2021/2022, Adam reușea să devină golgheterul campionatului Ungariei, cu 31 de goluri marcate.

ADVERTISEMENT

În următoarele două meciuri, naționala Ungariei va da peste Germania, țara gazdă a turneului, și Scoția, care a început dezamăgitor turneul final, după o înfrângere împotriva trupei lui Julian Nagelsmann, scor 1-5.

ADVERTISEMENT
12,00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Germania - Ungaria