News

Viktor Orban a postat o fotografie care a devenit virală. S-a întâmplat la o zi după ce Ungaria a semnat un acord cu Rusia

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a postat joi o fotografie care a strâns peste 50.000 de like-uri pe Facebook, aproape 9.000 de comentarii, dar și 1.500 de distribuiri.
01.09.2022 | 21:23
Viktor Orban a postat o fotografie care a devenit virala Sa intamplat la o zi dupa ce Ungaria a semnat un acord cu Rusia
Viktor Orban a punctat la capitolul imagine. Foto: facebook.com/orbanviktor
ADVERTISEMENT

Dorind să marcheze finalul vacanței sale, Viktor Orban a simțit nevoia să publice o imagine la care nu mulți dintre simpatizanții săi s-ar fi gândit. Astfel, el apare stând la masă, cu un ziar în mână și îmbrăcat cu o cămașă hawaiiană.

Viktor Orban, viral pe Facebook

Un alt aspect care atrage atenția în această fotografie este legat de faptul că premierul Ungariei apare nebărbierit de câteva zile. Un semn clar al dorinței sale de a se detașa de formalismul impus de funcția pe care o deține.

ADVERTISEMENT

Clopoțelul a sunat!”. Acesta a fost mesajul care a însoțit imaginea publicată în jurul orei 12:00. Până la ora 21:00, fotografia a adunat peste 50.000 de like-uri, 8.700 de comentarii și 1.500 de distribuiri.

Nu același impact l-a avut o altă fotografie pe care premierul maghiar a publicat-o pe pagina Facebook în jurul orei 17:00. De data aceasta, Viktor Orban apare într-o ipostază complet diferită.

ADVERTISEMENT

Liderul Guvernului Ungariei apare la birou, îmbrăcat în costum, semnând documente. ”A început munca.” Acesta a fost mesajul care apare deasupra imaginii.

Fotografia virală postată de Viktor Orban. Foto: facebook.com/orbanviktor

Ce a pățit premierul ungar în apele Croației

Altfel, amintim că vacanța premierului ungar nu a fost lipsită de peripeții. După ce au ajuns pe litoralul Croației, Orban și soția acestuia s-au urcat într-o barcă gonflabilă, lângă insula Vis.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, barca pe care se mai afla și garda de corp a cuplului a început să piardă aer. Era doar o chestiune de timp până când apa ajungea în barcă.

Totuși, cei trei au avut noroc datorită unui localnic. Astfel, Viktor Orban a fost salvat de un jurnalist croat, care l-a luat pe barca lui. ”Barca sa gonflabilă s-a rupt. Aşadar, i-am adus la ţărm pe el, pe soţia sa şi pe bodyguardul său”, a declarat Boris Vrkic pentru cotidianul Slobodna Dalmacija.

ADVERTISEMENT

Altfel, amintim că în urmă cu doar o zi, Ungaria și Rusia au semnat un acord pentru creşterea volumului de gaze. Noua înțelegere va fi valabilă pentru lunile septembrie și octombrie.

 

ADVERTISEMENT