Fotbal international

Viktoria Plzen – AS Roma 2-1. Cehii se califică în Europa League. Video

12.12.2018 | 21:46
Viktoria Plzen  AS Roma 21 Cehii se califica in Europa League Video

Viktoria Plzen a câștigat cu 2-1 meciul disputat pe teren propriu împotriva celor de la AS Roma și a prins locul 3 în Grupa G din Champions League. Cehii s-au calificat în 16-imile Europa League în detrimentul celor de la CSKA Moscova. AS Roma a terminat grupa pe locul 2. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.



Fluier final! Viktoria Plzen – AS Roma 2-1!

MInutul 90+2 . Roma rămâne în 10 oameni. Pellegrini vede al doilea galben.

Minutul 72. Chory face 2-1 pentru Viktoria Plzen. VIDEO

Minutul 68. AS Roma egalează prin Under. VIDEO

Minutul 63. Kovaric deschide scorul pentru cehi. VIDEO

Minutul 46. A început repriza secundă.

Pauză. Viktoria Plzen – AS Roma 0-0 după 45 de minute.

Minutul 1. S-a dat startul în Viktoria Plzen – AS Roma!

Update. S-au anunțat echipele de start!

Plzen (4-2-3-1): Hruska – Havel, Hejda, Hubnik, Limbersky – Prochazka, Hrosovsky – Kopic, Cermak, Hovarik – Chory

AS Roma (4-2-3-1): Mirante – Santon, Marcano, Manolas, Kolarov – Cristante, N’Zonzi – Under, Kluivert, Pastore – Schick


În clasamentul grupei GReal Madrid ocupă locul 1, cu 12 puncte, iar pe poziţia secundă se află AS Roma, trei puncte mai puţin. Poziţiile 3 şi 4 sunt ocupate de Viktoria Plzen şi ŢSKA Moscova. Cehii par avantajaţi de faptul că vor juca acasă cu o Romă demotivată şi cu foarte multe rezerve, în comparaţie cu ruşii, care merg la Madrid, pe Santiago Bernabeu, unde Real rămâne o forţă chiar şi cu mulţi jucători titulari menajaţi.

Viktoria Plzen – AS Roma Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport

Meciul Viktoria Plzen – AS Roma are loc miercuri, 12 decembrie, de la ora 19:55, în ultima etapă a grupei G. Puteţi viziona acest joc fie pe Digi Sport, fie pe Telekom Sport, fie pe unul dintre canalele Look (Plus sau Sport). O altă variantă pe care o aveţi la dispoziţie este să intraţi pe site-ul FANATIK.RO şi să urmăriţi partida în format LIVE VIDEO.

Champions League LIVE STREAM şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Jocul are importanţă deosebită pentru Viktoria Plzen, echipă care nici un moment nu şi-a făcut iluzii că ar putea ataca locuri de acces în primăvara Champions League, într-o grupă cu Real Madrid şi AS Roma. Cehii vor locul 3 şi îl pot obţine, pentru că ŢSKA Moscova are o deplasare grea la Madrid, iar Roma vine fără mulţi titulari la Plzen. Sunt oricum out cu accidentări cei mai buni atacanţi, Dzeko şi El Shaarawy, plus Daniele De Rossi şi Pellegrini, dar antrenorul Di Francesco va mai menaja cel puţin alţi trei patru titulari. În tur, pe Olimpico a fost 5-0 pentru italieni.

Viktoria Plzen - AS Roma. În tur, pe Olimpico, a fost măcel, 5-0 pentru italieni
Viktoria Plzen – AS Roma. În tur, pe Olimpico, a fost măcel

Cotele la pariuri pentru acest meci sunt foarte echilibrate. 2,67 este cota pentru victoria…Viktoriei, 2,55 pentru cel al Romei, 3,50 la egal. Şansă dublă 1X are cotă 1,50, iar acest pronostic ar fi cel mai probabil. Minim un gol în meci marcat de cehi, iar foarte probabil, are cotă 1,35. Total goluri 1-3 valorează 1,33, iar total goluri 2-5 face 1,29.