Fotbal international

VIDEO. Plzen-Astra 1-2. Denis DE VIS! “Vreau TITULAR la naţională”

Astra a învins formaţia Viktoria Plzen, scor 2-1, în etapa a 3-a din grupele Ligii Europa, datorită dublei lui Denis Alibec! Formaţia pregătită de Marius Şumudică a reuşit să obţină trei...
21.10.2016 | 00:07
VIDEO PlzenAstra 12 Denis DE VIS Vreau TITULAR la nationala

Astra a învins formaţia Viktoria Plzen, scor 2-1, în etapa a 3-a din grupele Ligii Europa, datorită dublei lui Denis Alibec! Formaţia pregătită de Marius Şumudică a reuşit să obţină trei puncte în cele trei meciuri disputate pînă acum şi se află pe penultima poziţie. Roma a făcut 3-3 pe teren propriu cu Austria Viena! Clasamentul arată astfel:

11111

Alibec, după meci: “E cel mai bun meci al nostru, sîntem foarte bucuroşi, sper că ne-am revenit. Am fost un grup unit, Şumi a fost alături de noi, s-a implicat mult mai mult şi s-a văzut asta! Ne-a şi transmis că vom bate meciul ăta, a simţit-o! Am făcut un meci destul de bun, puteam să mai marchez. Dar mi-am adus aminte de vremurile bune de anul trecut. Să-l iau la Steaua_ Nu ştiu, întrebaţi-l pe el dacă vrea să vină! Sper să am şansa să arăt că merit să joc titular la echipa naţională! Cred că avem şanse de calificare!”

Min. 93. Final de meci.

Min. 90. Trei minute de prelungire.

Min. 90. Iese Alibec, intră Florea.

Min. 86. GOL PLZEN. Lung apără şi respinge balonul în faţă. Horava ajunge din nou la balon şi înscrie. VIDEO

Min. 85. Cartonaş galben pentru Boubacar.

Min. 85. Penalty pentru Plzen. Boubacar îl faultează pe un adversar în careu.

Min. 83. Iese Budescu, intră Ioniţă.

Min. 76. Zeman este înlocuit de Kovarik.

Min. 74. Mansaly trage pe poartă, dar şutul nu îi pune probleme lui Lung.

Min. 66. Krmencik îl înlocuieşte pe Bakos.

Min. 66. Baranek primeşte galben.

Min.64. GOL ASTRA! Denis Alibec şutează de pe partea stîngă a careului de 16 metri, iar balonul a fost deviat şi a ajuns în poarta lui Kozacik. VIDEO

Min. 55. Limbersky şutează spre poarta lui Silviu Lung, dar balonul nu prinde poarta.

Min. 53. Iese Duris, intră Poznar.

Min. 50. Denis Alibec ratează o ocazie mare de a majora diferenţa. Atacantul Astrei şutează puternic, dar balonul a fost respins de Kozacik.

Min. 46. A început a doua repriză.

Min. 45. Pauză.

Min. 45. Denis Alibec a scăpat pe contraatac, dar şutul său nu îi pune probleme portarului gazdelor.

Min.41: GOL ASTRA. Alibec primeşte o pasă bună de la Budescu şi trimite la colţul scurt. Kozacik nu a avut nicio şansă. VIDEO

Min. 32: Dornellas îşi încearcă şi el norocul cu un şut de la mare distanţă, dar ratează ţinta.

Min. 22: Michal Duris trimite puternic, dar ;utul este blocat de apărarea Astrei.

Min: 18: Bakos a trimis la o palmă de poarta lui Lung

Min. 10: Denis Alibec a scăpat singur cu portarul, dar a tras în acesta. VIDEO

Min. 1: A început partida!

VIKTORIA PLZEN-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Iată care sînt cele două formaţii care se vor întîlni în această seară:

Viktoria: Kozacik – Reznik, Hejda, Baranek, Limbersky – Petrzela, Kace, Horava, Zeman – Duris, Bakos

Astra:
S. Lung – Săpunaru, Geraldo, Fabricio – Lazic, Seto, Lovin, Boubacar, J. Morais – Budescu, Alibec,

VIKTORIA PLZEN-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE, 20.10, 15:00 / Constantin Budescu este încrezător înaintea partidei din Cehia, deşi recunoaşte că partida va fi una foarte dificilă:

“Ne dorim să obţinem toate punctele aici. O să fie un meci destul de greu pe care trebuie să-l tratăm serios şi să încercăm să-l cîştigăm. Am primit foarte multe goluri şi din păcate noi nu am reuşit să marcăm atît cît ne doream. Sîntem într-o situaţie delicată şi sperăm să ne revenim cît mai repede. De ce nu, să începem cu meciul din această seară! Petrolul Ploieşti a obţinut o victorie mare aici, sperăm să-i urmăm şi să ne impunem, chiar nu contează scorul. O să fie dificil, i-am urmărit şi sînt o echipă destul de bună. O să fie un joc deschis oricărui rezultat.

Atmosfera e bună, nu au fost probleme de genul acesta, dar din păcate n-avem rezultate şi asta e cel mai rău lucru. Am văzut că se tot discută la TV despre plecarea lui Şumudică. Noi am avut multe discuţii cu el şi ne-a spus că nu se pune problema deocamdată să plece de la echipă! Vrea să rămînă alături de noi şi să ne revenim. De ce nu să terminăm şi în primele şase şi să prindem play-off-ul”, a spus Budescu.

VIKTORIA PLZEN-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE, 20.10, 11:00 / Marius Şumudică a vorbit despre partida din această seară, şi a anunţat că echipa sa va face un meci mare:

“Este un joc important în economica calificării. Întîlnim o echipă bună, o echipă robustă, o echipă cu experienţă în competiţiile europene. Noi sîntem conectaţi la partidă şi vom face tot ce ţine de noi ca acest meci să nu îl terminăm cu un insucces. Plzen este o echipă care şi cu ajutorul publicului pune o anumită presiune pe adversar. Noi am venit să jucăm fotbal şi să ne ridicăm la nivelul adversarului, să creem un spectacol!

Sînt ferm convins că vom face o partidă mare! Deci, atenţie!, sînt ferm convins că vom face o partidă mare! Am încredere totală în băieţii mei, am avut nişte discuţii în aceste zile şi cred că vom arăta aproape de ceea ce am arătat sezonul trecut! Trebuie să fim atenţi pentru că sînt o echipă periculoasă.

Am pierdut jucători notabili, iar cei care au venit nu au reuşit încă să îi integrăm foarte bine. Sîntem o echipă care avem calitate, dar încă sîntem în căutarea încrederii. Pentru mine cea mai mare absenţă este Teixeira, este o pierdere mare, o resimţim, dar în rest sîntem OK. O să încercăm să aliniez cel mai bun lot!

Am avut o discuţie cu jucătorii, am vorbit cu ei înainte de joc şi îmi doresc să revenim şi să redevenim echipa care am fost anul trecut. Am încredere în elevii mei şi sînt sigur că echipa nu merită locul din momentul de faţă! Vom munci mult pentru a reveni acolo unde trebuie. A fost un moment zero pentru mine şi îmi doresc din suflet să îmi aduc aportul ca această echipă să ajungă în primele şase, şi asta vom face”, a spus Marius Şumudică.

VIKTORIA PLZEN-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. După meciul cu Chiajna, scor 1-1, Marius Şumudică a declarat că e posibil să nu mai prindă meciul cu Plzen din Europa LEague, ce se va disputa joi, de la ora 22:05.

VIKTORIA PLZEN-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. “E o întrebare bună, la care nu pot să-mi dau nici eu răspuns. Eu am încercat să am o discuţie cu conducerea clubului, dar au fost ocupaţi. Vom vedea ce strategie vom adopta, voi vorbi şi cu ceilalţi jucători exponenţiali, cu conducerea, cu toată lumea, pentru că e o situaţie greu de gestionat. Meciul cu Plzen e cam departe, adică nu-l mai prind!”, spune deunăzi Şumi.

Şumi şi Săpunaru, în avionul spre Plzen

VIKTORIA PLZEN-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Tehnicianul a negociat rezilierea contractului cu conducerea clubului, însă nu a ajuns la un acord. “Am avut o discuţie şi mi-au spus că, dacă vreau să-mi reziliez contractul, trebuie să plătesc 100.000 de euro. Ei sînt datori la mine, cu acceptul meu, 380.000 de euro. Am semnat pe 29 octombrie acele hîrtii, ca să poată spune pe 30 că nu sînt probleme, iar clubul să ia banii de la UEFA“, a declarat antrenorul.

VIKTORIA PLZEN-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Miercuri dimineaţă, Şumi a plecat cu echipa în Cehia, la Plzen, pentru meciul de joi. Acolo unde giurgiuvenii se pot baza şi pe serviciile lui Cristi Săpunaru, care a decis să nu se mai opereze după ce a suferit o lovitură în plină figură în partida naţionalei din Kazakhstan, ce i-a afectat 5 dinţi. De altfel, “Săpun” a fost titular şi-n partida contra Concordiei Chiajna.