Cehii, enervaţi de Becali: "Vrem de două ori mai mult să-i batem"

Steaua, Liga 1, viktoria plzen

FC Steaua Bucureşti va debuta în sezonul european în faţa celor de la Viktoria Plzen. Cehii au fost nemulţumiţi de reacţia lui Gigi Becali după tragerea la sorţi şi vor să-i bată pe "roş-albaştri".

Vineri, când a avut loc tragerea la sorţi a turului trei preiminar din Liga Campionilor, Gigi Becali mulţumea divinităţii pentru adversar, iar cei de la Sparta Praga s-au simţit jigniţi de afirmaţiile patronului de la FC Steaua Bucureşti şi sunt decişi să se răzbune pe echipa acestuia:

"Acum vrem de două ori mai mult să-i batem pe români şi să le închidem gura", spun cei de la Plzen, citati de efotbal.cz.

"Viktoria Plzen nu e atât de puternică!"

Gigi Becali a vorbit vineri după tragerea la sorţi, despre confruntarea cu Viktoria Plzen: "Abia aştept să înceapă meciurile. Pentru început mi-a ascultat Dumnezeu rugăciunea. Acum, să vedem semnele, dacă întăresc rugăciunea şi dacă ne calificăm. Este un adversar accesibil, deşi toţi adversarii sunt puternici.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Noi, de acum, suntem mult mai puternici ca Astra de atunci. Noi avem prima şansă, dar nu una foarte mare. Normal, trebuie să treci. După aceea, dacă jucăm play-off de Champions League, sunt mulţumit. Ce-o vrea Dumnezeu, pentru că oricum iau bani mulţi. Eu vreau să am echipă puternică şi să nu mă mai uit la adversari. Puteam avea adversari mai puternici, dacă ne aflam în locul Viitorului, în urna campionilor. Mă bucur pentru Viitorul, are adversar facil. Plzen nu e atât de puternică".

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091