ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Arbitrul de la Plzen – FCSB nu e “prietenul românilor”! Vezi de ce

Arbitrul la Viktoria Plzen - FCSB din Europa League va fi Ivan Bebek din Croaţia. Ce s-a întâmplat cu românii în meciurile conduse de el
Autor: Alex Bradescu | 20.11.2017 | 16:22
Arbitrul de la Plzen - FCSB nu e

S-a aflat brigada de arbitri care va conduce partida dintre Viktoria Plzen şi FCSB, care se va disputa joi în Europa League. Aceasta vine din Croaţia, iar la centru va fi Ivan Bebek. Acesta va fi ajutat la cele două tuşe de Goran Pataki şi Miro Grgic, iar rezervă va fi Ivica Modric. Asistenţi adiţionali vor fi Mario Zebec şi Goran Gabrilo.

ADVERTISEMENT

Bebek nu este o figură nouă în ceea ce priveşte meciurile internaţionale ale echipelor din România. Cu el la centru bilanţul nu este unul prea îmbucurător. Naţionala României a bifat singura victorie într-o partidă arbitrată de croat, 1-0 cu Armenia (gol marcat de Alexandru Maxim în minutele de prelungire), în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia. 

Arbitrul de centru de la Viktoria Plzen – FCSB nu e cu noroc pentru români

ADVERTISEMENT

Bebek (40 de ani), a mai condus un meci jucat de naţionala noastră şi în 2009, atunci când am remizat cu Franţa, scor 1-1. Sunt singurele meciuri care s-au încheiat cu rezultate pozitive pentru partea română pentru că, în rest, Bebek nu ne-a purtat noroc. 

În 2011 a arbitrat-o pe FC Vaslui în deplasarea de la Twente, pierdută cu 2-0. A condus-o şi pe CFR Cluj, la Bordeaux, unde clujenii au fost învinşi (1-0), iar nici Dinamo n-a avut mai mult spor cu el la centru, pierzând la Lisabona, în faţa Benficăi, în 2007,  tot cu 1-0. 

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!