ADVERTISEMENT
Life

Vila impresionantă a Vlăduței Lupău. Luxul în care trăiește frumoasa folcloristă

Autor: Cerasela Stafie | 27.12.2020 | 08:47
Vila impresionantă a Vlăduței Lupău. Luxul în care trăiește frumoasa folcloristă
Vila impresionantă a Vlăduței Lupău. Luxul în care trăiește frumoasa folcloristă Sursa foto: Instagram.com

Vlăduța Lupău deține o casă fabuloasă. Solista a prezentat locuința în cadrul unei filmări de Crăciun, pentru care a făcut cozonaci la domiciliul propriu, iar oamenii au putut observa luxul în care frumoasa solistă de muzică populară trăiește.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost nevoită să treacă o probă de foc în anul acesta, cozonacii. Artista și Nicolăină s-au întâlnit la Cluj și au mers împreună în bucătărie.

Cei doi au trecut prin momente dificile în încercarea de pregăti bucatele tradiționale de Crăciun, ambii fiind la prima încercare. S-au descurcat de minune.

ADVERTISEMENT

Vila impresionantă a Vlăduței Lupău. Luxul în care trăiește frumoasa folcloristă

Vlăduța Lupău a copt primul cozonac. Cu această ocazie, am putut vedea casa impresionată pe care artista o deține. Frumoasa cântăreață trăiește într-un lux la care unii oameni doar visează.

Averea cântăreței este completată de o gospodărie de mari dimensiuni, care găzduiește și animale. Odată ajunsi acasă la Vlăduța, Nicolăină a fost trimis la cotețul găinilor pentru a lua ouăle.

ADVERTISEMENT

Testul cozonacului s-a dovedit unul dificil, dar vedetele au primit indicații prețioase prin telefon și au reușit să împletească aluatul.

În timpul în care așteptau dospirea acestuia, Vlăduța a profitat de ocazie și a prezentat și alte zone ale curții. Pălincia pe care o deține l-a impresionat pe însoțitorul ei. Cei ce au urmărit filmarea respectivă au reușit să observe dimensiunile impresionante ale locuintei, dar si frumosul design interior al casei. Cu toate acestea, gurile rele au comentat cu răutate despre calitatea veselei pe care tânăra artistă o avea în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Soția lui Adi Rus este o tânără cântăreață de muzică populară foarte apreciată. Melodiile acesteia reușesc să urce rapid în topuri. Melodia lansată cu ocazia acestor sărbători, „De Crăciun” a reușit să strângă aproape trei milioane și jumătate de viziualizări în doar trei săptămâni de la lansare.

Nu e de mirate că solista are o avere impresionantă. Succesul muzical, dar și afacerile și colaborările pe care le are i-au adus câștiguri financiare însemnate. Și rudele interpretei dețin o afacere, o firmă de haine care produce articole vestimentare pentru toate categoriile de persoane. Artista a promovat-o de curând în mediul online.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!