Life

Vila lui Alex Bodi din Pipera, scoasă la vânzare. Ce sumă exorbitantă cere afaceristul pentru vila din care a fost săltat 

16.11.2020 | 23:47
Vila lui Alex Bodi din Pipera scoasa la vanzare Ce suma exorbitanta cere afaceristul pentru vila din care a fost saltat
Detalii șocante în cazul arestării lui Alex Bodi. Cine l-ar fi turnat pe afacerist. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce Alex Bodi a fost săltat de către mascați, reședința sa de lux a fost scoasă la vânzare, la un preț uriaș. Vila de vânzare este cea în care omul de afaceri se afla alături de iubita sa, Daria Radionova, în dimineața în care a fost dus la sediul DIICOT.

Alex Bodi are o avere impresionantă. Pe lângă mașinile sale de colecție, fostul soț al Biancăi Drăgușanu deține o vilă în Mediaș, una în Pipera și o casă de lux în Monte Carlo, în valoare de aproximativ două milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a făcut investiții de milioane de euro. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Alex Bodi ar fi cumpărat hotelul Central din Mediaș, dar și cinematograful din aceeași localitate.

Vila lui Alex Bodi din Pipera, scoasă la vânzare. Ce sumă exorbitantă cere afaceristul pentru vila din care a fost săltat

Astăzi, Alex Bodi și-a scos la vânzare imobilul de lux din Pipera, din care a fost ridicat miercurea trecută și dus la DIICOT pentru audieri. Pe lângă vila din Pipera, afaceristul mai are o vilă în Meidaș și una în Monte Carlo, pentru care a scos din buzunar două milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Suma pe care fostul iubit al Biancăi Drăgușanu o cere pentru vila sa din Pipera este 795.000 de euro. Conform detaliilor de pe site-urile de imobiliare, casa luxoasă în stil mediteranean a fost finalizată în anul 2020, este utilată complet și are o suprafață utilă de 370 m².

casa Alex bodi
Vila lui Alex Bodi din Pipera, scoasă la vânzare. Ce sumă cere afaceristul pentru vila din care a fost săltat. Sursa foto: imobiliare.ro. Colaj: Fanatik

Superba vilă se află în zona Pipera-Tunari, pe un teren de 1.200 mp, lângă pădure. Atât interiorul, cât și exteriorul vilei sunt de poveste, iar peisajul este unul care îți taie răsuflarea.

ADVERTISEMENT

Vila are 5 camere, dintre care 4 dormitoare și un living, o bucătărie, 3 băi, 3 balcoane, 3 terase, un dressing, un spațiu de depozitare, o piscină exterioară, foișor și un garaj cu 6 locuri de parcare. Finisajele sunt de înaltă calitate, acoperișul casei este din țiglă metalică, vila beneficiind de încălzire în pardoseală.

casa Alex bodi
Vila lui Alex Bodi din Pipera, scoasă la vânzare. Ce sumă cere afaceristul pentru vila din care a fost săltat. Sursa foto: imobiliare.ro. Vila lui Alex Bodi din Pipera, scoasă la vânzare. Ce sumă cere afaceristul pentru vila din care a fost săltat. Sursa foto: imobiliare.ro. Colaj: Fanatik

Pe lista achiziților recente ale afaceristului se află și un castel situat pe raza localității Sighișoara, cumpărat în parteneriat cu Joseph, șeful și mentorul său, croatul cunoscut drept ”Prințul criptomonedelor”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Alex Bodi ar putea rămâne fără mare parte din averea sa, dacă se va dovedi faptul că mașinile scumpe și vilele de lux ale afaceristului au fost achiziționate cu banii obținuți din comiterea infracțiunilor de care este acuzat. În prezent, toate bunurile omului de afaceri sunt inventariate acum de către procurori.

 

ADVERTISEMENT
Tags: