News

Vila lui Volodimir Zelenski din Italia, închiriată unui cuplu de ruși pentru 50.000 de euro pe lună? Agenția imobiliară care o administrează neagă

Jurnaliștii italieni au dezvăluit informații noi despre închirierea vilei care i-ar aparține lui Volodimir Zelenski și care a reprezentat un subiect foarte discutat în ultimele zile.
04.09.2022 | 15:38
Vila lui Volodimir Zelenski din Italia inchiriata unui cuplu de rusi pentru 50000 de euro pe luna Agentia imobiliara care o administreaza neaga
Vila pe care Zelenski o are în Italia a generat multe dezbateri și în trecut. Foto: captură YouTube – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Astfel, după ce jurnaliștii cotidianului Il Tirreno au anunțat că vila de lux care i-ar aparține lui Volodimir Zelenski a fost închiriată unui cuplu de ruși pentru 50.000 de euro pe lună, a venit și replica reprezentanților agenției imobiliare.

Clauză în contractul de închiriere pentru vila familiei Zelenski

Jurnaliștii ziarului La Stampa au notat că vila președintelui Ucrainei nu va fi niciodată locuită de chiriași ruși. Reprezentanții agenției imobiliare care se ocupă de închirierea vilei Vittoria Apuana din Forte dei Marmi au precizat că există o clauză clară în acest sens.

ADVERTISEMENT

Așadar, ei au subliniat că vila de lux din stațiunea de la Marea Tireniană nu poate fi închiriată unor cetățeni ruși indiferent ce sumă ar fi dispuși aceștia să ofere.

Probabil că la această situație s-a ajuns după ce Rusia a anexat peninsula Crimeea în 2014 și după ce a început războiul în Ucraina, la 24 februarie 2022.

ADVERTISEMENT

Potrivit jurnaliștilor italieni, această vilă este înregistrată pe numele unei companii italiene, care are legătură cu o altă companie din Cipru. De asemenea, se pare că în actele de proprietate ale vilei apare Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean.

Oricine poate locui acolo, dar nu rușii

Avem aprobarea pentru a o închiria cu condiția ca locatarii să nu fie ruși. Avem mandat de la proprietarul care ne interzice clar să facem asta.

ADVERTISEMENT

O putem închiria oricărei persoane, dar nu cetățenilor ruși”, a declarat Claudio Salvini, unul dintre reprezentanții agenției imobiliare Forte dei Marmi Villas.

În ceea ce privește informațiile cu privire la posibila închiriere a vilei de niște cetățeni ruși, același Villas a precizat: ”Poate că cineva a auzit vorbindu-se în limba rusă și a crezut că acolo sunt chiriași ruși. Totuși, resping categoric asta.”

ADVERTISEMENT

Amintim că jurnaliștii cotidianului Il Tirreno au scris că familia Zelenski a închiriat vila unui cuplu de ruși după ce au fost negocieri cu niște coreeni care doreau să o închirieze în august pentru o sumă cuprinsă între 50.000 și 70.000 de euro.

ADVERTISEMENT