Galerie foto. Dinu Gheorghe şi-a vândut vila pentru o sumă fabuloasă! Cât a încasat fostul preşedinte al Rapidului

Eduard Popa   
in Fotbal intern
15/02/2018, 17:34
Galerie foto. Dinu Gheorghe şi-a vândut vila pentru o sumă fabuloasă! Cât a încasat fostul preşedinte al Rapidului GALERIE FOTO

După nu mai puţin de 6 ani de aşteptare în care a căutat suma corectă, Dinu Gheorghe a reuşit în sfârşit să îşi vândă vila din Capitală, la schimbul a 4 milioane de euro. VEZI MAI JOS CUM ARATĂ VILA VÂNDUTĂ DE „VAMĂ”

Potrivit cancan.ro, vila lui Dinu Gheorghe a ajuns la un important om de afaceri. Imobilul se afla în cartierul de lux „Primăverii”, are două etaje şi a fost cumpărat în urmă cu mai mulţi ani de „Vamă”. 

Dinu Gheorghe s-a plimbat între Rapid şi alte cluburi

După ce a stat mai mulţi ani alături de George Copos la Rapid, Dinu Gheorghe a ajuns în 2012 la Astra, alături de Ioan Niculae. El a fost chemat apoi alături de Vasile Moraru la Rapid, în 2015, a ajuns la Dinamo unde a stat doar 4 luni. În 2016 a mers la AFC Rapid, dar a stat la conducerea clubului şi mai puţin timp la acest al treilea mandat.  

În acest moment Dinu Gheorghe este o prezenţă constantă în studiourile de televiziune unde comentează lucrurile care se petrec în fotbalul românesc. 

Ştirea MOMENTULUI

Mircea Lucescu, nemulțumit de CM2018! ”Unde sunt fantezia, atacurile superbe și combinațiile frumoase?”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.