Fotbal international

Real Madrid încheie sezonul cu o remiză în La Liga. Ronaldo şi Bale, în mare formă. Video

19.05.2018 | 23:29
Real Madrid incheie sezonul cu o remiza in La Liga Ronaldo si Bale in mare forma Video
ADVERTISEMENT

Villarreal – Real Madrid LIVE STREAM La Liga. Real Madrid a încheiat sezonul din La Liga cu o remiză, 2-2, pe terenul celor de la Villarreal, într-o partidă în care trupa lui Zinedine Zidane a condus cu 2-0. Vezi toate detaliile complete ale meciului și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!


UPDATE, ora 23:40/ Real Madrid a reuşit doar o remiză, 2-2, pe terenul celor de la Villarreal, într-o partidă în care Gareth Bale şi Cristiano Ronaldo au punctat. Cei doi atacanţi ai lui Zinedine Zidane au arătat o formă de joc excelentă înanintea finalei de la Kiev.

ADVERTISEMENT





UPDATE, ORA 20:55/ Zinedine Zidane a aliniat o formulă de start cu mulţi titulari în partida cu Villarreal şi a decis să îi facă un mic cadou fiului său Luca, cel care va apăra încă din primul minut al rundei finale din LaLiga.

Real Madrid: Luca; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco; Bale y Cristiano.

ADVERTISEMENT

Villarreal: Andrés; Mario, Bonera, Álvaro, Adrián Marín; Rodri, Javi Fuego; Soriano, Fornals, Sansone; Enes Ünal.


UPDATE 13.10 / Ronaldo este anunțat titular de presa spaniolă. Zidane nu l-a folosit în ultimele săptămâni pentru a nu risca o accidentare. Portughezul își va face încălzirea pe terenul lui Villarreal. Carvajal s-a recuperat după accidentare și va fi pe teren pentru a intra în ritm înainte de finala Champions League, fiind opțiunea numărul 1 pe postul de fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT


Villarreal – Real Madrid LIVE STREAM La Liga. Înaintea ultimei etape din La Liga, Real Madrid ocupă locul 3, cu 75 de puncte, în timp ce Villarreal se află pe 5, la egalitate cu Betis Sevilla (60 de puncte). “Submarinul galben” poate pierde locul 5 doar dacă pierde cu Real Madrid iar Betis obține măcar un egal în deplasarea de la Leganes. Chiar și așa, Villarreal și-a asigurat participarea în Europa League în sezonul viitor.

Villarreal – Real Madrid LIVE STREAM La Liga. Madrilenii au fost învinși în tur pe Bernaneu

Villarreal – Real Madrid LIVE STREAM La Liga. În meciul tur, Villarreal s-a impus chiar în fieful lui Real Madrid. Portarul Sergio Asenjo a făcut un meci de zile mari și a păstrat poarta intactă pentru Villarear, iar Pablo Fornals a marcat golul victoriei în minutul 87 și a redus la tăcere zecile de mii de fani de pe Santiago Bernabeu. Madrilenii au aruncat cu disperare mingi în careul lui Villarreal, însă scorul a rămas neschimbat, 0-1.

ADVERTISEMENT

Villarreal – Real Madrid LIVE STREAM La Liga. Mai mult ca sigur Sergio Ramos nu va fi în primul 11 la meciul cu Villarreal. Este posibil să joace Bale pentru a se menține în formă după ultimul meci în care a marcat de 2 ori. Și Borja Mayoral ar putea fi folosit în atac pentru a destabiliza apărarea gazdelor. Villarreal a câștigat ultimele 4 din 5 meciuri disputate pe teren propriu.

ADVERTISEMENT