ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Video. Aproape de tragedie! Un jucător de la Villarreal s-a prăbuşit pe teren

Un jucător al echipei Villarreal a fost aproape de tragedie luni seară la meciul cu Athletic Bilbao, el prăbuşindu-se fără cunoştinţă pe teren.
Autor: Vicentiu Dinescu | 10.04.2018 | 10:06
Video. Aproape de tragedie! Un jucător de la Villarreal s-a prăbuşit pe teren

Meciul Villarreal – Bilbao 1-3 – vezi aici golurile – a debutat extrem de prost pentru gazde. Bascii au deschis scorul în minutul 4, dar imediat după ce jocul a fost reluat, mijlocaşul Pablo Fornals s-a prăbuşit fără cunoştinţă pe teren, spre îngrijorarea tuturor celor prezenţi la stadion.

ADVERTISEMENT

Jucătorul celor de la Villarreal a primit îngrijiorti medicale pe gazon, iar apoi a fost transportat de urgenţă la spital unde a rămas sub observaţie medicală. Pablo Fornals a declarat că în acest moment se simte bine şi a precizat că este a patra oară când i se întâmplă acest lucru. El a leşinat ultima dată în luna decembrie, în timpul unui antrenament.

ADVERTISEMENT

Jaume Costa a părăsit terenul cu ameţeli în meciul Villarreal – Bilbao 1-3

Înaintea meciului Villarreal – Bilbao 1-3, mai mulţi jucători ai echipei gazdă au acuzat probleme gastrointestinale. Fundaşul stânga Jaume Costa nu a mai fost lăsat de medicul echipei să intre pe teren în minutul 78, după ce a acuzat ameţeli.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!