Sport

Villarreal – Liverpool 2-3, în returul semifinalelor Ligii Campionilor. “Cormoranii” merg în finala de la Paris după un meci nebun

Liverpool s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după 2-0 şi 3-2 cu Villarreal. Trupa lui Jurgen Klopp a avut mari emoţii, după ce ibericii erau în avantaj la pauză.
03.05.2022 | 23:49
Villarreal  Liverpool 23 in returul semifinalelor Ligii Campionilor Cormoranii merg in finala de la Paris dupa un meci nebun
Fabinho i-a liniştit pe "cormorani" cu golul din Villarreal - Liverpool (sursă foto: uefa.com)
ADVERTISEMENT
03-05-2022
19:01

Villarreal - Liverpool 2-3 (Dia 3, Coquelin 40 / Fabinho 62, Diaz 67, Mane 74)

Liverpool s-a calificat în finala Ligii Campionilor, care se va juca la Paris, după 2-0 şi 3-2 în semifinale. Ultimul act al competiţiei se va juca pe 28 mai.

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min. 86: Etienne Capoue a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

MIn. 74: GOOOL Liverpool! Sadio Mane a plecat din propria jumătate, i-a suflat mingea lui Rulli şi a marcat în poarta goală.

Min. 67: GOOOL Liverpool! Luis Diaz a realuat cu capul centrarea venită de la Alexander-Arnold şi egalează după ce mingea a trecut, din nou, printre picioarele portarului.

Min. 65: Luis Diaz, intrat după pauză, a avut o cascadă de driblinguri şi a şters bara porţii lui Rulli.

Min. 62: GOOOL Liverpool! Salah i-a pasat lui Fabinho, care a trimis mingea în poartă, printre picioarele lui Rulli.

Min. 54: Mingea şutată de Alexander-Arnold a fost deviată şi a lovit bara transversală a lui Villarreal.

Min. 40: GOOOL Villarreal! Capoue îl găseşte perfect pe Coquelin, care înscrie cu o lovitură de cap.

Min. 36: Alisson îl doboară pe Lo Celso, în careu, în poziţie de 1 la 1, după ce l-a blocat pe jucătorul lui Villarreal, însă Danny Makkelie nu a arătat punctul de la 11 metri.

Min. 12: Parejo a şutat din afara careului, iar mingea a trecut de puţin de bara porţii lui Alisson.

Min. 3: GOOOL Villarreal! Capoue a reluat o centrare spre Dia, care a deschis scorul.

Min. 1: A început meciul Villarreal – Liverpool. În tur, pe “Anfield”, trupa lui Jurgen Klopp s-a impus cu 2-0.

03-05-2022
17:44

Formaţiile de start la Villarreal - Liverpool

Villarreal: Rulli – Foyth, Albiol, Torres, Estupinan – Lo Celso, Parejo, Capoue, Coquelin – Moreno, Dia. Rezerve: Jorgensen – Gaspar, Pena, Mandi, Pedraza, Aurier, Iborra, Chukwueze, Trigueros, Gomez, Alcacer. Antrenor: Unai Emery

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson – Keita, Fabinho, Thiago – Salah, Mane, Jota. Rezerve: Kelleher – Gomez, Tsimikas, Matip, Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Jones, Diaz, Elliott, Minamino, Origi. Antrenor: Jurgen Klopp

03-05-2022
17:26

Atmosferă incendiară înainte de Villarreal - Liverpool

Fanii lui Villarreal se aşteaptă la o minune în returul cu Liverpool, după înfrângerea de pe “Anfield”, din tur, scor 0-2. Ibericii s-au strâns în jurul “Estadio de la Ceramica” cu mult înainte de startul meciului şi au cântat imnul favoriţilor.

Pentru Villarreal este a doua semifinală de Liga Campionilor din istoria clubului. În sezonul 2005-2006, spaniolii s-au duelat cu Arsenal pentru calificarea în finală, însă au pierdut manşa tur, la Londra, scor 0-1, şi au remizat pe teren propriu, scor 0-0.

03-05-2022
11:25

A răspuns la oferta lui Liverpool imediat după victoria cu 7-0 a echipei sale

În ultima perioadă, s-a vehiculat faptul că Fabio Carvalho ar fi aproape de un transfer la Liverpool. Însă, la finalul partidei Fulham – Luton, 7-0, mijlocașul în vârstă de 19 ani a lăsat de înțeles că nu este cu gândul la oferta „cormoranilor”.

„Vom vedea ce se va întâmpla. Acum, vreau doar să mă bucur de moment. Nu am cuvinte să le mulțumesc fanilor îndeajuns. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Fabio Carvalho, pentru Sky Sports, la finalul partidei cu Luton.

Meciul Villarreal – Liverpool are loc marți, 3 mai, cu începere de la ora 22:00, în cadrul manșei retur a semifinalei de Champions League. „Cormoranii” s-au impus lejer acasă, în primul meci, scor 2-0, și sunt la un pas de a ajunge din nou în finala Champions League, pe care au câștigat-o în 2019 în fața lui Tottenham, la Madrid.

Unde se joacă meciul Villarreal – Liverpool, manșa retur a semifinalei Champions League

Întâlnirea Villarreal – Liverpool se dispută marți, 3 mai, de la ora 22:00, pe stadionul „El Madrigal” din micuța localitate din regiunea Valencia în manșa retur a semifinalei Champions League. Ca și la partida tur, din Anglia, biletele s-au epuizat în câteva ore după punerea lor în vânzare, prioritate având abonații clubului iberic.

ADVERTISEMENT

Vor fi prezenți însă la stadion și circa 2.000 de fani ai lui Liverpool, dacă nu și mai bine, pentru că sunt destui de mulți cei care și-au procurat bilete individial, nu prin agenții de turism și autoritățile sunt în mare alertă, cunoscute fiind antecedentele dintre grupările de ultrași ai echipelor spaniole și cei ale grupărilor engleze.

Cine transmite la TV partida Villarreal – Liverpool

Partida Villarreal – Liverpool se joacă marți, 3 mai, de la ora 22:00, pe stadionul „El Madrigal” din localitate, în manșa retur a semifinalei Champions League și poate fi urmărită în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nici vremea nu pare a dori să țină cu echipa spaniolă. Asta pentru că în Spania, de luni și până miercuri, este prognozată o vreme extrem de instabilă, cu numeroase reprize de precipitații și cu o temperatură foarte joasă pentru această perioadă a anului, doar 17 grade în timpul zilei, în jur de 11 grade la ora meciului, care va fi condus de arbitrul batav Danny Makkelie.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Villarreal – Liverpool

La Liverpool există două posibile absențe, dar care nu afectează cu nimic alcătuirea primului unsprezece. Este vorba de doi atacanți de rezervă, brazilianul Roberto Firmino și belgianul Divock Origi, primul accidentat, al doilea bolnav. Klopp însă are creionată echipa de start în care nici unul dintre cei doi nu se regăsea.

ADVERTISEMENT

Situația e complet diferită și în rău pentru Unai Emery la Villarreal. Cinci jucători sunt sub semnul întrebării și majoritatea sunt importanți, unul dintre ei fiind chiar vedeta formației, atacantul Gerard Moreno. Alți posibili absenți sunt fundașul Albert Moreno, fostul jucător al lui Liverpool, francezul Coquelin, Pino și Rui Albiol. Greu, foarte greu în aceste condiții pentru Unai Emery.

Echipele probabile la Villarreal – Liverpool

  • Villarreal: Rulli – Gaspar, Foyth, Pau Torres, Estupinan – Alfonso Pedraza, Capoue, Parejo, Chukwuaze – Danjuma, Lo Celso. Antrenor: Unai Emery
  • Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago Alcantara – Salah, Mane, Luis Diaz. Antrenor: Jurgen Klopp
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul Villarreal – Liverpool

Liverpool este și acum favorita caselor de pariuri, care văd „cormoranii” capabili să obțină victoria și pe terenul „Submarinului galben”. „The Reds” au cota 1,65 pentru a se impune. O victorie a spaniolilor, nu calificarea, are cotă 6,40. Varianta șansă dublă„ 1X” are cotă 2,70, iar un gol înscris de oamenii lui Unai Emery ajunge la 1,90.

Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată, dar nu în Champions League. S-a întâmplat în 2016, tot în faza semifinalelor, dar în Europa League. „Cormoranii” au învins acasă cu 3-0 și au pierdut afară cu 0-1. Acum, victoria de pe Anfield Road a fost de numai 2-0.

ADVERTISEMENT