Fotbal international

Villarreal – Real Madrid 2-2 în Primera Division. Santi Cazorla, piedică pentru ”galactici”. Video

04.01.2019 | 00:52
Villarreal  Real Madrid 22 in Primera Division Santi Cazorla piedica pentru galactici Video

Meciul Villarreal – Real Madrid, din runda cu numărul 17 din Primera Division, ar fi trebuit să se joace anul trecut, dar a fost amânată pentru ca ”galacticii” să participe la Campionatul Mondial al cluburilor. Amânarea nu a fost benefică, elevii lui santiago Solari nereușind să obțină decât o remiză. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Final de meci. Real Madrid nu a reușit decât un 2-2 în meciul cu Villarreal și este în acest moment pe locul 4 în La Liga, la șapte puncte în urma liderului FC Barcelona.

Min. 83 – Santi Gazorla a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap.

Min. 20 – Rapahel Varane punctează pentru 2-1 cu o lovitură de cap.

Min. 7 – Karim Benzema restabilește egalitatea cu o lovitură de cap.

Min. 4 – Santi Cazorla a deschis scorul pentru Villarreal cu o superexecuție.


UPDATE, ora 21:36 / Se știu echipele de start.


Gazdele au avut un parcurs foarte slab în campionat în această toamnă și sunt abia pe locul 18 în clasament, cu 15 puncte, dar cu o victorie în fața madrilenilor ar putea devansa Athletic Bilbao, care are cu un punct mai mult. De partea cealaltă, după un început modest de sezon, Real Madrid a dat semne de revenire în mandatul lui Santiago Solari și a urcat până pe locul 4 în Primera Division, cu 29 de puncte. “Galacticii” vin cu un moral bun, după ce au câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor.

Villarreal - Real Madrid
Villarreal – Real Madrid

Villarreal – Real Madrid Live video pe Digisport 1 și Telekom Sport 1

Villarreal – Real Madrid va fi televizat de Digisport 1 și Telekom Sport 1, joi, de la ora 22:30. Javier Calleja a fost demis de pe banca tehnică a celor de la Villarreal în urmă cu o lună, evoluțiile echipei nefiind la nivelul cerut de oficialii spanioli, iar locul său a fost luat de Luis Garcia, care încearcă să redreseze situația. Două meciuri a condus până acum Garcia, un 2-0 cu Spartak Moscova în Europa League și un 2-2 cu Huesca în Primera Division. Din momentul în care s-a reîntors în prima ligă spaniolă, în sezonul 2013-2014, Villarreal a terminat de două ori pe locul 6, o dată pe 4 și de două ori pe 5, astfel că de la noul tehnician se așteaptă foarte mult.

Live Stream Villarreal – Real Madrid. Un alt mod de a vedea meciul online

Partida poate fi urmărită și în format Live video pe site-ul Fanatik.ro. Real Madrid tocmai a fost încoronată “Regina lumii”, după ce a trecut cu scorul de 4-1 de Al Ain în finala Campionatului Mondial al Cluburilor. Trupa antrenată de Santiago Solari are însă mult de muncă dacă vrea să țină pasul cu rivalele Barcelona și Atletico Madrid, dar și cu FC Sevilla, care are 3 puncte în fața madrilenilor în acest moment. O înfrângere ar fi un adevărat dezastru pentru Real Madrid, care are deja 5 înfrângeri până în prezent în prima ligă. Oricare va fi rezultatul confruntării Villarreal – Real Madrid, se anunță un meci spectaculos pe El Madrigal.