Cele mai citite

Villas-Boas e gata de start! ”E ca şi cum aş câştiga un campionat de fotbal”

Antrenorul portughez Andre Villas-Boas este pregătit să ia startul în aventura vieţii, el urmând să participe la raliul Dakar 2018.
Autori: Ionut Neamţu, Vicentiu Dinescu | 06.01.2018 | 09:41
Villas-Boas e gata de start! ”E ca şi cum aş câştiga un campionat de fotbal”

Tehnicianul portughez va lua startul la volanul unei maşini Toyota Hilux, iar copilot îi va fi compatriotul său Ruben Faria, clasat pe locul doi la Dakar 2013, la clasa moto. Villas-Boas şi-a stabilit şi obiectivile pentru această competiţie.

”Dacă termin raliul, e ca şi cum aş câştiga un campionat la fotbal. ESte un obiectiv modest, dar sunt începător şi pentru mine ar fi extraordinar să ajung la final”, a declarat Andre Villas-Boas într-o conferinţă de presă.

Villas-Boas a antrenat ultima dată în China

Antrenorul a dezvăluit că este pasionat de raliuri de când un unchi al său, Pedro Villas-Boas, a participat la Dakar în anul 1982: ”Cifrele sunt sugestive: este ediţia a 40-a, am 40 de ani şi unchiul meu a participat când avea 40 de ani”.

Şi alte personalităţi din lumea fotbalului au luat startul în această competiţie. Printre ele, Raymond Kopa, fosta glorie a lui Reims şi Real Madrid, care a concurat în 1985, sau Michel Hidalgo, fost selecţioner al naţionalei Franţei, la ediţia din 1991.

Raliul Dakar 2018 va începe astăzi la Lima, capitala statului Peru, şi se va încheia la 20 ianuarie în orşul argentinian Cordoba.

Andre Villas-Boas a pregătit ultima dată formaţia chineză Shanghai SIPG. Anterior, el a mai antrenat echipele Academica Coimbra, FC Porto, Chelsea Londra, Tottenham Hotspur şi Zenit Sankt Petersburg.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!