Villas Boas nu este prieten cu Mourinho şi vrea să-l bată

Sorin Dumitrescu   
în Nicio categorie
26/09/2013, 22:15
Villas Boas nu este prieten cu Mourinho şi vrea să-l bată
Şi în primul mandat al lui Jose Mourinho la Chelsea Andres Villas Boas era lîngă el, dar acum relaţiile s-au rupt între cei doi lusitani

În acest weekend va avea loc derbyul londonez dintre Tottenham şi Chelsea. Pentru antrenorul lui Vlad Chiricheş, portughezul Andres Villas Boas revederea cu fosta echipă la care şi-a făcut în urmă cu doi ani debutul în Premier League nu reprezintă nimic. Însă faptul că va fi adversar cu compatriotul său Jose Mourinho e cu totul altceva. Pentru că deşi Villas Boas s-a aflat la Milano, în perioada cînd Mou reuşea o mulţime de trofee cu Inter, inclusiv Liga Campionilor, relaţia dintre cei doi s-a deteriorat iremediabil şi Villas Boas spune că de acest lucru responsabil este coachul lui Chelsea.

Mourinho nu a vrut să-i acorde nici o şansă

“I-am spus că am ambiţii mari şi că nu mai vreau să fac doar exerciţii fizice cu jucătorii sau pe scouterul în căutarea de talente. I-am cerut să mă ia în stafful lui, pentru a promova cu timpul într-o poziţie de secund, pentru că doream enorm să învăţ de la el meseria de antrenor. Ştiam că şi el a urmat practic un drum asemănător, dar a fost mult ajutat la Barcelona de englezul Bobby Robson şi aşa a reuşit să ajungă unde a ajuns, ce-i drept şi pe munca şi inteligenţa sa. Din păcate, nici nu a vrut să audă de a-mi oferi şansa pe care o ceream. Mi-a spus clar că dacă nu vreau să fac doar ce îi trebuie lui sunt liber să plec. Şi asta am făcut, pentru că nu voiam să rămîn un scouter şi pentru că simţeam chiar că pot să devin un antrenor bun”. Villas Boas spune că nu îi poartă nici un fel de resentiment lui Mourinho, dar şi-ar dori ca echipa lui să cîştige şi pentru a-i arăta lui Jose că atunci cînd vrei ceva cu adevărat şi crezi în tine poţi ajunge acolo unde vrei.

Închide ×