Fotbal intern

Un alt miliardar român e interesat de Dinamo! Varianta surpriză pentru „câini”: „Chiar o să discut cu Ionuț Negoiță!”

16.06.2020 | 15:59
Un alt miliardar roman e interesat de Dinamo Varianta surpriza pentru caini Chiar o sa discut cu Ionut Negoita
Un alt miliardar român e interesat de Dinamo! Varianta surpriză pentru „câini”: „Chiar o să discut cu Ionuț Negoiță!”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vânzarea lui Dinamo rămâne un subiect dezbătut, dar cert este că Ionuț Negoiță nu a găsit niciun cumpărător al clubului, deși au existat mai multe oferte.

După ce nu s-au înțeles cu investitorii spanioli, „câinii” mai primesc o șansă, pentru că Tahnoon Nimer și Claudiu Florică sunt din nou interesați de achiziționarea clubului din Ștefan cel Mare, conform ziare.com.

ADVERTISEMENT

În aprilie, Claudiu Florică și fiul său au donat 10.000 de euro pentru proiectul „Doar Dinamo București”.


UPDATE, 16 iunie, ora 16:00 / După noul interes al lui Tahnoon Nimer și Claudiu Florică pentru cumpărarea lui Dinamo, un miliardar român a intrat pe fir.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Muhammad Murad, un om de afaceri cu o avere de peste 150.000.000 de euro: „Am ajutat mai multe cluburi, nu doar Dinamo. Şi acum ajut, dar nu sub formă de acţionar.

Clubul are nevoie de investiţii timp de un an sau doi, după care sunt sigur că o să stea bine. Are o bază solidă, cred că poate să facă performanţă”.

ADVERTISEMENT

„Personal, îmi plac provocările. De ce nu? Chiar o să discut cu Ionuţ Negoiţă să vedem care mai este situaţia”, a spus Murad pentru antenasport.ro.


Claudiu Florică și Tahnoon Nimer, din nou interesați de cumpărarea lui Dinamo

Apropiații omului de afaceri susțin că Tahnoon Nimer și Claudiu Florică se pregătesc să facă o nouă ofertă pentru a cumpăra Dinamo, după ce alte negocieri dintre ei și Ionuț Negoiță nu s-au concretizat.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a mărturisit că și-ar dori ca Dinamo să fie preluat de Claudiu Florică: „De ce să mă ascund? A fost un vis al meu, nu s-a putut. Prietenul meu Claudiu Florică a încercat. Mă rog la Dumnezeu ca el să ia clubul”.

Tahnoon Nimer, planuri legate de Dinamo

Șeicul Tahnoon Nimer este reprezentantul unui puternic grup de investiții din EAU, „Abu Dhabi Business Development”, și a declarat într-un interviu planurile pe care le are legate de cumpărarea lui Dinamo.

„Suntem pe cale să achziționăm clubul Dinamo din România, în acest moment avem negocieri ale formei finale de contract”, a spus Tahnoon Nimer la jumătatea lunii ianuarie.

Numai că, pentru a cumpăra echipa din Șoseaua „Ștefan cel Mare”, arabii au pus mai multe condiții, deoarece pentru ei achiziționarea clubului românesc este doar o afacere.

Astfel, pentru ca tranzacția să aibă loc, Dinamo trebuie să-și plătească toate datoriile și să nu retrogradeze.

Tahnoon Nimer era asociat cu Claudiu Florică la Charlton Athletic, formație din liga a doua din Anglia, dar acesta nu va mai rămâne mult în administrația clubului.

ADVERTISEMENT