Fotbal intern

Vin banii la băieți! Dusan Uhrin a primit salariile pe două luni! Ce se întâmplă cu jucătorii. EXCLUSIV

20.11.2019 | 17:31
Vin banii la baieti Dusan Uhrin a primit salariile pe doua luni Ce se intampla cu jucatorii EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță a renunțat la ultimatumul lansat în urmă cu o lună și anunță că va continua să finanțeze Dinamo în continuare. Finanțatorul echipei a declarat că vrea să îi aducă și pe fani lângă el după ce toate negocierile cu oamenii de afaceri au căzut. Iar, din informațiile FANATIK, la Dinamo încep să se rezolve și problemele cu salariile. 

Dusan Uhrin a primit salariile pe două luni! Jucătorii urmează să încaseze banii pe septembrie

Din informațiile noastre, antrenorul Dusan Uhrin a încasat salariile pe două luni: august și septembrie, înaintea meciului cu Academica Clinceni. Cehul a tunat la începutul lunii când a amenințat că pleacă din cauza restanțelor financiare: “Am cheltuit la București de când am venit mai mult decât mi-a dat Dinamo pe 3 luni de muncă. Așa nu se mai poate!”, a tunat atunci antrenorul ceh.

ADVERTISEMENT

Vești bune au primit și jucătorii “câinilor”. Din informațiile FANATIK, jucătorii vor încasa până duminică salariul pe luna septembrie și vor mai avea doar o lună restanță la remunerații. Situația era tensionată în lotul lui Dusan Uhrin după întârzierile salariale din ultima vreme și FANATIK a aflat că unii dintre jucători fiind hotărâți să își depună memorii pentru a deveni jucători liberi de contract.

Oficialii clubului au făcut presiune pe Negoiță ca jucătorilor să le stea gândul doar la fotbal

Însă, acum, după ce antrenorul și jucătorii își vor primii remunerațiile în cel mai scurt timp, lucrurile au revenit la normal la club. Conducătorii echipei au pus presiune pe Ionuț Negoiță să plătească salariile cât mai repede, astfel încât jucătorii să fie 100% setați pe obiectivul de play-off.

ADVERTISEMENT

Duminică, de la ora 13:30, Dinamo joacă împotriva Academicii Clinceni, un meci foarte important în lupta pentru play-off. Elevii lui Dusan Uhrin Jr. sunt la 5 puncte de play-off în acest moment, locul 6 fiind ocupat de Gaz Metan Mediaș.

Singurul obiectiv în meciul de la Clinceni este victoria care menține Dinamo aproape de locurile de play-off, mai ales că echipa vine după o înfrângere (1-4 cu U Craiova) și o remiză (0-0 cu CFR Cluj). “Câinii” au ratat play-off-ul în ultimele două ediții și speră să intre în top 6 la finalul acestui sezon.

ADVERTISEMENT
Vin banii la băieți! Dusan Uhrin a primit salariile pe două luni! Ce se întâmplă cu jucătorii. EXCLUSIV
Vin banii la băieți! Dusan Uhrin a primit salariile pe două luni! Ce se întâmplă cu jucătorii. FOTO: Dusan Uhrin, Iulian Mihaescu si Ionel Danciulescu pe banca dinamovista in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Voluntari, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti,
  • 10.000 de euro este salariul lui Dusan Uhrin la Dinamo
  • 13.000 de euro este salariul lui Dan Nistor, cel mai bine plătit jucător