Vin banii la băieţi! Neagoe anunţă că problemele financiare se rezolvă: “Mai rămâne doar un salariu. Avem şi primă”

Gabriela Gheorghe   
în Astra Giurgiu
22/11/2020, 21:42
Vin banii la băieţi! Neagoe anunţă că problemele financiare se rezolvă: “Mai rămâne doar un salariu. Avem şi primă”
Eugen Neagoe in meciul de fotbal dintre AFC Hermannstadt-Dinamo, din etapa a 20-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Municipal din Sibiu, sambata, 7 decembrie 2019. ©FOTO:Valentin Macrea/Sport Pictures

Eugen Neagoe a dat primele declarații după prima sa victorie pe banca noii lui echipe. Antrenorul l-a lăudat pe portarul Lazar și a spus că fără el Astra nu putea să obțină toate cele trei puncte. 

Astra Giurgiu a câștigat în deplasare contra lui FC Hermannstadt, cu 1-0 după reușita lui Valentin Gheorghe, însă se află în continuare pe ultima poziție a clasamentului din România. Victoria cu sibienii a reprezentat și primul succes al lui Eugen Neagoe pe banca tehnică a Astrei Giurgiu.

”Am avut mai multe șanse de a marca, chiar dacă cea mai mare ocazie a fost a lor cu dubla paradă a lui Lazar, dar a fost singura.

Pot să fiu subiectiv, dar cred că și-a demonstrat valoarea Lazar. A fost formidabil, ne-a ținut în joc, aceste 3 puncte sunt și datorită lui.

Victorie mare pentru noi, am spus că echipa e valoroasă, avem jucători de națională, conjunctura a fost să fim pe ultimul loc. Sper să urcăm bine în clasament până la pauza din decembrie și vreau să le câștigăm pe toate”. 

Asta pentru că problemele cu banii sunt aproape de a se rezolva zilele următoare, se vor mai plăti, va rămâne doar un salariu restanță. În această seară, fără să ni se promită înainte nimic, Dani Coman a venit în vestiar și ne-a anunțat că avem o primă,”, a spus Eugen Neagoe după joc.

Astra Giurgiu a acumulat opt puncte după 11 runde. De partea cealaltă, FC Hermannstadt se află pe locul 12, cu 11 puncte. În runda următoare, Astra Giurgiu va juca cu Chindia Târgoviște. FC Hermannstadt se va deplasa la Constanța pentru meciul cu Viitorul.

Constantin Budescu și Astra Giurgiu trebuie să plătească 725.000 de dolari americani către echipa Al-Shabab, după ce formația din Arabia Saudită a câștigat un litigiu deschis la FIFA. Problemele cu banii la echipa din Giurgiu par că nu se mai termină, iar ultima lovitură primită de formația din România vine de la FIFA.

Forul internațional a dat dreptate echipei Al-Shabab într-un litigiu deschis după ce aceasta l-a pierdut pe Constantin Budescu gratis în urmă cu un an.

Închide ×