Fotbal intern

Vin banii la Dinamo. Ce primă vor lua jucătorii pentru victoria cu Viitorul din Cupa României

29.11.2020 | 10:15
Vin banii la Dinamo Ce prima vor lua jucatorii pentru victoria cu Viitorul din Cupa Romaniei
ADVERTISEMENT

Dinamo a învins cu 3-0 pe Viitorul în 16-imile Cupei României, iar pentru această performanță jucătorii vor avea parte și de o recompensă financiară. Sunt primii bani pe care ei îi vor primi după mai bine de trei luni.

Dinamoviștii dau semne de viață din punct de vedere sportiv. Jocul echipei este total revigorat și chiar peste așteptările microbiștilor din România. Cu toate acestea, în club domnește haosul din cauza situației financiare precare și suporterii au decis să treacă peste Pablo Cortacero și oamenii lui și să ia măsuri la echipă.

ADVERTISEMENT

Prima a fost reintroducerea ”Doar Dinamo București” pe tricouri la meciul cu Viitorul Constanța. Fanii au fost în seara dinaintea meciului în cantonamentul de la Săftica pentru a le transmite un mesaj fotbaliștilor.

Vin banii la Dinamo. Jucătorii vor împărți 15.000 de euro

„Știm că trăiți o situație foarte grea, știm că nu vă este ușor să vă antrenați sau să jucați, dar vă promitem că dacă veți face un efort pentru acest club și veți câștiga și cu Viitorul, vă vom recompensa. Nu sunteți singuri, noi vom face totul pentru a remedia situația”, a fost pe scurt unul dintre cele mai importante mesaje transmise de suporteri jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Și ca de obicei, liderii Program DDB s-au ținut de cuvânt. Au reușit să facă sold-out la bilete cu Viitorul Constanța și au strâns aproximativ 15.000 de euro pe care îi vor împărți fotbaliștii așa cum vor decide ei.

Rămâne de văzut dacă banii vor ajunge la Cosmin Contra sau la căpitanul echipei, Ante Puljic, și apoi mai departe la jucători, luni, când fostul selecționer a programat un nou antrenament. Duminica vor avea liber.

ADVERTISEMENT

Cert este că sunt primii bani pe care jucătorii îi primesc în ultima perioadă. Fotbaliștii vechi au 3 luni și jumătate restanțe, în timp ce jucătorii aduși de spanioli au aproximativ două luni și jumătate. Chiar dacă nu va fi o sumă mare, este o gură de oxigen în situația extrem de grea financiară pe care o traversează echipa din Ștefan cel Mare.

De asemenea, suporterii vor să ofere o primă și după meciul cu FC Argeș, acolo unde au pus deja bilete în vânzare. 3000 de tichete s-au vândut deja și pentru acest meci.

ADVERTISEMENT
  • 450.000 de euro este fondul lunar de salarii la Dinamo, după ce clubul a fost preluat de investitorii spanioli. Pe timpul lui Ionuț Negoiță, acesta era de 5 ori mai mic
ADVERTISEMENT