Fotbal intern

Vin banii la Dinamo! DDB anunță două parteneriate uriașe

05.01.2021 | 19:13
Vin banii la Dinamo DDB anunta doua parteneriate uriase
ADVERTISEMENT

2021 vine cu vești bune pentru Dinamo. Fanii din programul DDB anunță că vor semna două super contracte, prin care vor face rost în fiecare an de suma de 800 de mii de euro.

Până în prezent, singurii bani care au ajuns la „câinii roșii” au fost cei primiți de la suporteri, după ce Pablo Cortacero și-a încălcat promisiunile. Fanii „Doar Dinamo București” sunt însă optimiști și susțin că proiectul va trece în sfârșit la un nivel superior.

ADVERTISEMENT

Suporterii se pregătesc să semneze două contracte cu multinaționale din domeniile auto și financiar. În conturile clubului din Ștefan cel Mare ar urma să intre 800 de mii de euro/an.

Fanii DDB anunță două contracte uriașe pentru Dinamo: „Peste 800 de mii de euro/an!”

Până să rezolve problemele financiare, Dinamo suferă și din punct de vedere sportiv. La finalul turului sezonului regulat, echipa lui Jerry Gane este pe locul 11 în Liga 1, cu 16 puncte.  Roș-albii sunt astfel la patru lungimi de play-off și la doar un punct deasupra locurilor retrogradabile.

ADVERTISEMENT

„URMĂTORUL NIVEL: PARTENERIAT STRATEGIC PENTRU DDB

Comunitatea DDB atrage tot mai multe resurse, așa că am intrat în atenția marilor branduri internaționale!

Prima VESTE BUNĂ a anului. Ne pregătim să semnăm contracte de sponsorizare cu două companii multinaționale foarte importante, una din domeniul auto și cealaltă din domeniul financiar, care vor deveni astfel PARTENERII STRATEGICI AI DDB.

ADVERTISEMENT

Legat de numele celor două companii, vom reveni cu amănunte în perioada care urmează, motivele fiind lesne de înțeles.

Câteva detalii acum. Cele două mari companii își vor lega numele de comunitatea DDB. Din cele două parteneriate, DDB va avea de câștigat peste 800.000 €/an! Devenim din ce în ce mai puternici, așadar!

ADVERTISEMENT

În discuțiille cu producătorul auto am stabilit ca pentru toate meciurile pe care le vom juca acasă să punem în vânzare biletele pe Arena Națională. Prețul unui bilet rămâne de 5 lei, iar PARTENERUL STRATEGIC al DDB va oferi mai multe premii atractive, dintre care cel mai important va fi UN AUTOTURISM.

La fiecare meci, biletele suporterilor vor participa la o tombolă publică în urma căreia câștigătorul va primi un autoturism de culoare roșie inscripționat pe alb cu “ProgramDDB”. Câștigătorul va alege jucătorul sau legenda dinamovistă care să-i aducă mașina acasă sau să i-o înmâneze, dacă va fi vorba de un câștigător din afara țării, care va fi invitat la București pentru a-și primi premiul. Tragerea la sorți și înmânarea autoturismului vor fi evenimente publice.

Dacă vom juca în Play-off vor fi 12 autoturisme, dacă vom juca în play-out vor fi mai multe autoturisme, pentru că se vor disputa mai multe meciuri. Valoarea unui autoturism va fi de cel puțin 12.000 €.

FAPTE, NU VORBE

În vară vă anunțam că de la 10.000 de socios în sus DDB are puterea să preia și să țină clubul în Liga 1. Nu atât prin sumele generate de cotizații, cât prin faptul că devenim un partener foarte atractiv pentru piața din România.

Acum suntem peste 12.000 de socios și a sosit timpul ca această Comunitate Socios să și primească, nu numai să dea.

CINE SUNTEM

Să nu uităm că în 2016, în urma unui studiu de marketing al specialiștilor în advertising din România, s-a stabilit că pe baza mediatizării, impactului și prezenței în căutările online, EVENIMENTUL NR 1 în marketingul din România a fost Coregrafia ”Doar Dinamo București” de pe Arena Națională.

Creativitatea aceasta ne-a făcut să creștem în anii care au urmat și ne dă reale speranțe pentru ce va urma de aici înainte.

Foarte multe echipe din România au ca sponsor câte o casă de pariuri. DDB face un pas mai departe și reușește să atragă PARTENERI STRATEGICI din mediul de afaceri din România, altul decât pariurile.

Este un prim rezultat important al efortului depus de întreaga Comunitate Socios DDB: ATRAGEM ATENȚIA MARILOR BRANDURI. Și nu ne vom opri aici!

Pregătiți-vă de un nou sold out la primul meci din 2021! În curând vom pune link-ul pentru bilete.

Haideți să ajungem la 13.000 de socios! Renunță la 20 de lei/lună. NU RENUNȚA LA DINAMO! www.programddb.ro

Atenție! TĂVĂLUGUL ține în primul rând de creșterea Comunității Socios!

SĂ FIE ÎNTR-UN CEAS BUN, CÂINILOR!”, se arată în comunicatul pe care l-au emis fanii din programul DDB.

URMĂTORUL NIVEL: PARTENERIAT STRATEGIC PENTRU DDB

Comunitatea DDB atrage tot mai multe resurse, așa că am intrat în…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Marţi, 5 ianuarie 2021

  • Programul DDB are în acest moment 12,196 de membri.
  • Până în prezent, fanii DDB au virat 3,891, 2021 RON în conturile lui Dinamo.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: