Carousel hot news

Vin banii GRĂMADĂ! Cine le bagă MILIOANE în conturi

Din momentul în care mandatul lui Gino Iorgulescu ca preşedinte al LPF a fost omologat oficial, adică de pe 15 ianuarie, acesta se obligă să vireze către cluburile din Liga 1 ultima tranşă din...
18.01.2014 | 11:14
Vin banii GRĂMADĂ! Cine le bagă MILIOANE în conturi

Din momentul în care mandatul lui Gino Iorgulescu ca preşedinte al LPF a fost omologat oficial, adică de pe 15 ianuarie, acesta se obligă să vireze către cluburile din Liga 1 ultima tranşă din drepturile TV pentru actualul sezon în termen de cel mult două săptămîni. Dintre toate cluburile, cel mai privilegiat va fi, după cum era de aşteptat, Steaua. Cum bucureştenii au fost campioni aceştia urmează să primească în următoarele zile în jurul a 1,7 milioane de euro, sumă care va acoperi o mare parte din cheltuielile pe care clubul le are în prezent.

Informaţia a fost confirmată şi de preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba. “Este adevărat că în cîteva zile trebuie să intre banii din drepturile TV. Nu sînt sume uriaşe, dar ele contează foarte mult pentru orice echipă din Liga 1 în condiţiile actuale. Pentru unele dintre ele sînt chiar bani vitali”, a declarat acesta pentru FANATIK.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri