Fotbal intern

Vin întăririle pentru Mihai Teja! Iulian Cristea a semnat cu FCSB

09.01.2019 | 19:26
Vin intaririle pentru Mihai Teja Iulian Cristea a semnat cu FCSB

Telenovela Iulian Cristea la FCSB s-a încheiat! Fundașul central de la Gaz Metan, care de la 1 ianuarie a intrat în ultimele șase luni de contract cu actuala sa echipă, a semnat oficial cu FCSB.

Cristea a venit în cursul zilei de miercuri la Palat pentru a-și negocia contractul, ajungând rapid la o înțelegere cu Gigi Becali. Nu este clar însă dacă fotbalistul se va alătura lotului condus de Mihai Teja încă din această iarnă. FCSB și Gaz Metan nu au ajuns încă la o înțelegere în privința transferului său înainte de expirarea contractului. Dacă medieșenii nu vor accepta oferta roș-albaștrilor, atunci Cristea va evolua în continuare pentru Gaz Metan până la finalul sezonului în curs, urmând ca din vară să vină la FCSB.

Iulian Cristea a semnat cu FCSB

Iulian Cristea este cel de-al doilea transfer reușit de FCSB în 2019, după venirea lui Florentin Matei. Spre deosebire de Cristea, Matei va evolua cu siguranță pentru FCSB încă din această iarnă.

„Eu pentru Cristea am dat 100.000 de euro pentru trei luni. Cum să dau mai mult pentru trei luni de zile? Nu îmi garantează nimeni. Eu risc pentru trei luni. Edi e băiat deştept şi cunoaşte, dar eu nu sunt prost. Mai mult de 100.000 de euro nu dau pe Cristea de acum. Eu spun exact ce fac. Băiatul a venit şi a semnat la Palat” – a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Iulian Cristea a semnat cu FCSB
Iulian Cristea a semnat cu FCSB

Cine este Iulian Cristea

Iulian Cristea (24 ani) poate evolua atât pe postul de fundaș central, cât și pe cel de mijlocaș central. În acest sezon, Cristea a evoluat în 18 meciuri pentru Gaz Metan, marcând două goluri și oferind două pase decisive.

Prin aducerea lui Cristea, roș-albaștrii încearcă să-și întărească compartimentul defensiv, acolo unde Planic și, mai ales, Bălașa nu au avut evoluții tocmai strălucite pe parcursul acestei stagiuni.

Interesant este că cei de la Gaz Metan l-au acuzat pe Gigi Becali că l-ar fi contactat și s-ar fi înțeles cu Iulian Cristea încă de anul trecut, fapt ce ar trebui penalizat de Comisia de Disciplină. Becali a negat însă acest lucru, iar evenimentele petrecute în cursul zilei de miercuri par să-i dea dreptate.

Edward Iordănescu, noul antrenor de la Gaz Metan, a dezvăluit recent că medieșenii vor 200.000 de euro pentru a-l lăsa pe Cristea să plece la FCSB încă din această iarnă.

Tags: