News

Vin ninsorile peste România! Ce se întâmplă în weekend

23.01.2021 | 09:46
Vin ninsorile peste România! Ce se întâmplă în weekend
România va avea parte de o nouă serie de ninsori. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vin ninsorile peste România! Acesta este avertismentul transmis de Administrația Națională de Meteorologie. ANM spune că vremea se va schimba din nou începând cu prima zi a săptămânii viitoare.

Temperaturile vor scădea constant și chiar va ninge în mare parte din țară. Cu toate acestea, până atunci lucrurile par să stea total diferit.

ADVERTISEMENT

În acest weekend vremea va fi una foarte călduroasă. Totuși, iarna nu s-a terminat, așa cum cred unii oameni, care s-au grăbit să scape de hainele groase.

De când vin ninsorile peste România!

Specialiștii în domeniu spun că zăpezile sunt așteptate să revină în forță săptămâna viitoare. Așadar, nu renunțați la geacă și bocanci.

ADVERTISEMENT

“Foarte caldă vremea în această perioada. Va fi o zi că aspect în general frumoasă dar va începe să plouă în vestul, sud-estul țării.

Ploile se vor extinde în cursul nopții următoare, la munte vor fi și precipitații mixte, vântul va avea intensificări temporare, vânt și în partea de vest a țării.

Vremea caldă nu va ține foarte mult. Duminică temperaturile se vor menține ridicate dar de luni temperaturile se vor apropia de normalul perioadei.

ADVERTISEMENT

Precipitațiile vor fi inițial sub formă de ploaie și apoi se vor transporta în lapoviță și ninsoare. Așadar iarna nu este deloc gata.

Ne așteptăm că vremea să reintre într-un regim normal, se va răci treptat și își vor face apariția ninsorile”, a spus Mihai Huștiu la Realitatea PLUS

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri