Cele mai citite

Vin ploile! Meteorologii spun că va ploua în toată ţara, iar la munte va ninge

Vin ploile! Veşti proaste pentru toţi românii! De miercuri după-amiază, la nivelul întregii ţări, se vor înregistra ploi slabe, dar temperaturile rămân apropiate de normal şi vor fi...
07.11.2017 | 16:02
Vin ploile! Meteorologii spun că va ploua în toată ţara, iar la munte va ninge
ADVERTISEMENT

Vin ploile! Veşti proaste pentru toţi românii! De miercuri după-amiază, la nivelul întregii ţări, se vor înregistra ploi slabe, dar temperaturile rămân apropiate de normal şi vor fi cuprinse între 8 şi 16 grade Celsius, a declarat pentru MEDIAFAX, meteorologul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) Mihai Timu.

“Vom avea ploi de mâine (miercuri – n.red.) seară, până joi seara, însă vor fi slabe – trec dinspre sud-est către centru şi nord-vest. O să fie aspect închis în toată ţara. Nu sunt cantităţi mari de apă. Poate prin sud-vest se vor atinge 15-20 de litri pe metrul pătrat, ceea ce înseamnă puţin. De miercuri după-amiază, ploile încep în sud-vest, apoi de miercuri noapte spre joi în vest şi în sud – Banat Crişana, Oltenia, Muntenia -, iar pe parcursul zilei de joi, în mare parte din ţară”, a declarat meteorologul de serviciu Mihai Timu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Vin ploile, iar la munte va ninge

Potrivit sursei citate, în Bucureşti, ploile vor apărea începând de miercuri noapte şi vor continua chiar şi în ziua de joi.

„Temperaturile rămân apropiate de normal, între 8 şi 16 grade, la nivelul întregii ţări. De asemenea, e posibil să fie lapoviţă şi ninsori în vestul Meridionalilor”, a mai precizat meteorologul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri