Sport

Vin transferurile la FCSB după un nou titlu ratat. Gigi Becali și-a dezvăluit planul și e gata să grațieze un fotbalist “exilat”: “O să joace”. Video

Într-o conferință de presă la palat, Gigi Becali a vorbit despre planurile FCSB pentru viitor. Este gata să facă achiziții importante la echipă.
22.05.2023 | 17:58
Vin transferurile la FCSB dupa un nou titlu ratat Gigi Becali sia dezvaluit planul si e gata sa gratieze un fotbalist exilat O sa joace Video
Gigi Becali și-a anunțat planurile la FCSB. Denis Haruț ar urma să primească șanse din nou. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a acceptat înfrângerea în fața lui Gigă Hagi în acest sezon de SuperLiga, dar face deja planurile pentru următoarea stagiune. Pentru a avea șanse mai mari să întrerupă perioada de secetă, patronul FCSB anunță o campanie de achiziții spectaculoasă. Vrea jucători pe toate compartimentele, în special în defensivă.

Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB după ce a pierdut titlul în SuperLiga în fața Farului lui Hagi:”O să fim fiii ploii dacă nu fac investiții”

Gigi Becali i-a semnat deja sentința lui Iulian Cristea, pe care nu îl mai vrea la echipă. În schimb, este gata să acorde o nouă șansă unui jucător care ieșise complet din planuri la FCSB. În conferința de presă organizată luni, patronul FCSB spune că Denis Haruț va avea din nou șanse să joace. Inclusiv în meciul cu Rapid, din ultima etapă.

ADVERTISEMENT

“Să vedem ce fundaș central o să iau. Vezi că nici nu mai găsești. Acum să joace și Haruț să vedem ce poate. Înclin să iau doi fundași centrali. Avem campionat, cupă… că la anul cupa e foarte importantă că joci preliminarii de Europa League.

Și avem și Conference League anul ăsta, cred eu. Și atunci dacă rămân și nu fac niște investiții o să fim fiii ploii pe toate planurile. Ori iau jucători liberi cu salarii de 6.000, 7.000, 10.000 ca să am lot numai numeros. Ori cumpăr jucători ca să am lot și numeros și valoros.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea ca FCSB să se întărească în special pe faza defensivă, dar are ceva planuri și pentru a achiziționa jucători de atac

Nu știu la ora asta exact ce voi face”, a declarat Gigi Becali într-o conferință de presă în fața palatului său din Aleea Alexandru. FCSB a pierdut orice șansă de a câștiga titlul în acest sezon după înfrângerea de la Ovidiu, scor 2-3, cu Farul. Echipa lui Hagi este campioana SuperLigii în sezonul 2022-2023.

Gigi Becali vrea întăriri în special în defensivă, dar se gândește și la faza ofensivă. A precizat că ar fi interesat de un mijlocaș care să poată lega jocul FCSB, dar și de un atacant care să poată să țină mai mult de minge. În condițiile în care Andrea Compagno se bazează mai degrabă pe devieri.

ADVERTISEMENT

FCSB va juca în preliminariile Conference League în ediția viitoare a cupelor europene, iar startul ar trebui să fie unul accesibil pentru echipa lui Gigi Becali. Din postura de cap de serie, FCSB va avea de ales dintr-o listă de adversari facili pentru primul tur. Dar lucrurile s-ar putea complica până la intrarea în grupe.

FCSB termină sezonul pe locul 2 în SuperLiga și va juca în preliminariile Conference League. Meciul cu Rapid, din ultima etapă, fără miză

FCSB va termina sezonul de SuperLiga pe locul 2 indiferent de rezultatele care se vor înregistra în ultima etapă din play-off. Echipa pregătită de Elias Charalambous are 46 de puncte în acest moment, 4 mai puține decât liderul Farul, care și-a adjudecat titlul. Dar și 4 peste CFR Cluj, care rămâne doar să își securizeze locul 3.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

În ultima etapă, într-un meci care mai poate avea miză doar pentru giuleșteni, FCSB va înfrunta pe Rapid pe Arena Națională. Partida este programată duminică, 28 mai, de la ora 20:30. Se anunța un adevărat record de prezență la stadion dacă FCSB ar fi rămas în lupta pentru titlu. Dar probabil că fanii nu se vor mai strânge în număr la fel de mare după eșecul de la Ovidiu.

ADVERTISEMENT
Tags: