ADVERTISEMENT
Sporturi

Vincenzo Nibali a abandonat Turul Franței după un accident groaznic. Video

Autor: Claudiu Surmei | 20.07.2018 | 11:11
Vincenzo Nibali a abandonat Turul Franței

Ciclistul Vincenzo Nibali a abandonat Turul Franței după un accident teribil în etapa cu numărul 12. Italianul s-a prăbușit cu 4 kilometri înainte de terminarea cursei și și-a fracturat o vertebră.

ADVERTISEMENT

Inițial s-a anunțat că Vincenzo Nibali s-a izbit de o motocicletă de poliție care a încetinit în fața lui, în timp ce el încerca să pedaleze mai repede, fiind urmărit de un alt ciclist, Chris Froome. Nibali nu s-a dat bătut după ce a căzut la pământ și și-a fracturat o vertebră. S-a urcat înapoi pe bicicletă și a început cursa de urmărire. A reușit să ajungă din urmă cicliștii fruntași, dar a terminat pe locul 13.

Clasarea din etapa a 12-a a Turului Franței îl menține pe locul 4 la general. După terminarea cursei, ciclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acolo s-a constatat că are o vertebră fracturată și i s-a spus că trebuie să abandoneze Turul Franței.

ADVERTISEMENT

Vincenzo Nibali a abandonat Turul Franței după un accident groaznic

Deși s-a anunțat oficial că Nibali s-a lovit de o motocicletă de poliție, un filmuleț postat pe Twitter de un fan care a fost la cursă arată cu totul altceva. Ciclistul italian ar fi fost împins de unul dintre oamenii care urmăreau întrecerea. Pe filmare nu se observă foarte bine dacă Nibali este sau nu împins, însă e clar că nu a existat niciun contact cu vreo motocicletă de poliție.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!