Fotbal intern

Vine „barza” la FCSB: Bogdan Planic va deveni tată şi urmează să se căsătorească! EXCLUSIV. FOTO cu viitoarea mămică

24.10.2019 | 17:45
Vine barza la FCSB Bogdan Planic va deveni tata si urmeaza sa se casatoreasca EXCLUSIV FOTO cu viitoarea mamica
Bogdan Planic va fi tată de fată. Iubita sa va naşte la începutul anului următor. Foto: rpressport.ro
ADVERTISEMENT

Bogdan Planic, unul dintre jucătorii de bază în primul „11” al lui Gigi Becali, are motive să joace din ce în ce mai bine şi să îşi şi prelungească înţelegerea cu FCSB: va fi tată la începutul anului viitor. Sârbul în vârstă de 27 de ani a aflat în urmă cu mai bine de patru luni că Diana Rutovic, femeia alături de care trăiește o poveste de iubire de peste trei ani, este însărcinată, iar la începutul anului 2020 îl va dărui un prim moștenitor. Conform informaţiilor FANATIK, fundașul central care a fost transferat pe 23 august 2017 de Gigi Becali de la Vojvodina Novi Sad (Super Liga din Serbia), o să fie tătic de fetiță!

Bogdan Planic va fi tată: petrecere de „baby shower” la Belgrad

Diana Rutovic și Bogdan Planic au profitat de pauza competițională cauzată de meciurile pe care echipa națională a României le-a jucat cu Spania (1-2 pe „Arena Națională”) și cu Malta (1-0 pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești) în preliminariile Campionatului European din 2020 și au plecat la Belgrad, acolo unde și-au anunțat prietenii că vor deveni părinți la începutul anului 2020.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cei doi au profitat de scurta vacanță primită de fundașul sârb de la antrenorul Bogdan Argeș Vintilă și au organizat o petrecere de „baby shower”, în care au dezvăluit că vor avea o fetiță, la marele eveniment fiind invitat și Damjan Djokovic, fotbalistul lui CFR Cluj. Chiar dacă acesta este… croat! Prietenia nu ține cont de naționalități…

Bogdan Planic alături de Diana, la un meci al fetelor de la CSM Bucureşti
Bogdan Planic alături de Diana, la un meci al fetelor de la CSM Bucureşti

După ce a aflat că este însărcinată, Diana a decis să își petreacă mai mult timp în Serbia pentru a merge la toate controalele medicale necesare în timpul sarcinii, iar Bogdan Planic stă singur la București. Iubita sa îl vizitează destul de des pe fundașul vicecampioanei României, dar majoritatea timpului și-l petrece în Belgrad, alături de familia ei. Mai mult, blondina cu alură de baschetbalistă (are peste 1,80 m!) pune la punct toate detaliile pentru a-și uni destinele cu fotbalistul sârb.

ADVERTISEMENT

Vor să se căsătorească înainte de aterizarea… berzei!

Da, e zvon de mare nuntă mare! Ba chiar mai mult de zvon, pentru că nașterea fetiței i-a hotărât pe Diana și Bogdan că a venit timpul să-și unească destinele înainte ca viitoarea doamnă Planic să o aducă pe lume pe micuța rezultată din iubirea lor. Sârbul, ajuns acum la cota maximă din cariera sa de site-urile de specialitate, 2,3 milioane de euro, nu avea de gând să renunțe la burlăcie foarte curând, dar dorește ca fetița lui să îi poarte numele. Astfel, marele eveniment ar urma să aibă loc în pauza competițională din iarnă, atunci când „roș-albaștrii” vor avea o scurtă vacanță cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Când, atenție, nu uitați, patronul Gigi Becali vrea ca echipa sa să fie pe primul loc!

Diana Rutovic, cea care îi va dărui o fetiţă lui Planic
Diana Rutovic, cea care îi va dărui o fetiţă lui Planic

Bogdan Planic a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017, după ce Gigi Becali l-a cumpărat cu 300.000 de euro de la Vojvodina Novi Sad, iar fundașul sârb mai are contract cu vicecampioana României până pe 30 iunie 2020. Pe parcursul carierei, Planic a mai jucat pentru OFK Belgrad, Red Star, Jedinstov Uzice, FK Bezanija, Sloboda Uzice și Zlatibor.

ADVERTISEMENT
  • 2,3 milioane de euro este acum cota lui Bogdan Planic, față de 800.000, cât avea când a venit la FCSB, conform transfermarkt.com
  • 75 de meciuri în care a marcat un gol și a dat două pase de gol are Bogdan Palnic în tricoul lui FCSB