News

Vine CHEFul! Un alt fel de show gastronomic la PRO TV

Vine CHEFul! debutează pe 10 martie, la PRO TV! În fiecare săptămână, Chef Victor Melian va oferi ajutor unui restaurant, astfel încât acesta să devină competitiv....
05.03.2015 | 12:56
Vine CHEFul Un alt fel de show gastronomic la PRO TV

Vine CHEFul! debutează pe 10 martie, la PRO TV! În fiecare săptămână, Chef Victor Melian va oferi ajutor unui restaurant, astfel încât acesta să devină competitiv.

Transformări uimitoare, emoţionante, şocante, surprinzătoare, amuzante şi inspiraţionale vor putea fi văzute în show-ul care distruge mituri, clădeşte succesul şi susţine motivaţia. Este nevoie de puţină imaginaţie şi de multă muncă pentru a depăşi situaţiile dezastruoase în care se află restaurantele ce vor fi prezentate în emisiune.

Conceptul de restaurant este un business complex, ce necesită un plan de afaceri detaliat, o proiecţie economică şi un buget realist. Experienţa de 35 de ani în hospitality business îl determină pe Chef Victor Melian să declare:

Majoritatea patronilor fac bugete modelate după dorinţa lor, şi nu după cifre şi aspecte reale. Această acţiune are un rezultat imediat: colapsul. Alte elemente delicate şi frecvent neglijate sunt comunicarea şi marketingul, precum şi cunoştinţele de psihologie. Până la urmă este vorba despre un business care lucrează cu şi pentru oameni”, a completat Chef Victor Melian.

Igiena – factorul esenţial într-un restaurant

Primele restaurante care au primit vizita echipei Vine CHEFul! au creat încă de la prima întâlnire divergenţe între Chef Victor Melian şi personal. Victor a fost extrem de deranjat de lipsa igienei în restaurant, precum şi de indolenţa personalului, care are drept rezultat distrugerea alimentelor.

„Cel mai mult mă deranjează mizeria, lipsa igienei şi indolenţa patronilor, acestea având drept rezultat o risipă uriaşă de materie primă. Aş vrea să simt o mână forte, care să impună condiţii de igienă şi depozitare a alimentelor într-un mod corespunzător”, a declarat Chef Victor Melian.

Începând cu 10 martie, Vine CHEFul! promite să îmbunătăţească modul în care ar trebui să funcţioneze un restaurant, înglobând o serie extinsă de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la noţiuni de business, design şi concepere a meniurilor.

Sursă: www.radardemedia.ro

Tags: