Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vine galeria Rapidului la meciul cu FCSB? Gigi Corsicanu a dezvăluit decizia ultrașilor: „Îi așteptăm să-i felicităm. În ghilimele”

Gigi Corsicanu a dezvăluit ce decizie a luat galeria Rapidului la meciul cu FCSB după ce aceștia au ales să nu meargă la duelul cu Sepsi.
11.05.2024 | 16:39
Vine galeria Rapidului la meciul cu FCSB Gigi Corsicanu a dezvaluit decizia ultrasilor Ii asteptam sai felicitam In ghilimele
Gigi Corsicanu, despre venirea galeriei Rapidului la meciul cu FCSB. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Suporterii giuleșteni nu au făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe cu echipa pentru duelul cu Sepsi, din cauza tensiunii din meciul cu Universitatea Craiova de acasă. Gigi Corsicanu a dezvăluit, astfel, și decizia pe care galeria Rapidului a luat-o pentru meciul cu FCSB.

Vine galeria Rapidului la meciul cu FCSB? Gigi Corsicanu a dezvăluit decizia ultrașilor: “Îi așteptăm să-i felicităm. În ghilimele”

La meciul cu FCSB galeria Rapidului va fi prezentă. Gigi Corsicanu susține că ultrașii giuleștenilor vor veni pentru a-i “felicita” pe “roș-albaștrii” în urma câștigării campionatului în acest sezon.

ADVERTISEMENT

“Asta nu cred (n.r. că nu va veni galeria Rapidului pe Giulești la meciul cu FCSB) Din moment ce vin suporterii FCSB-ului o să ne dorim și noi să fim acolo ca să putem să îi primim și noi cum se cuvine, pentru că au luat campionatul.

Să îi felicităm și noi în ghilimele. Ei acum decernează câștigarea titlului, la meciul cu CFR Cluj. Pe Giulești va fii doar un meci de fotbal. Nu o să fie nicio festivitate. Nu are ce să mai fie acolo”, a declarat Gigi Corsicanu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Câte bilete vor avea galeriile la Rapid – FCSB

“Este de discutat, pentru că sunt deschise trei sectoare la tribuna a doua și tribuna întâi parțial. Și va mai fi deschis sectorul unde vor sta oaspeții, la Peluza Sud.

Este un număr de bulete, în jur de 1200-1400. Sunt raportate din biletele la Peluza Nord în jur de 600-700 de bilete.

ADVERTISEMENT

Rămâne să luăm și noi o decizie în privința asta. Biletele sunt blocate pentru noi, pentru Peluza Nord. Noi ne gândisem să cedăm biletele femeilor și copiilor.

Dar conducătorii au spus că nu pot să accepte propunerea asta, pentru că să trebuie să ofere bilete abonaților care au plătit deja.

ADVERTISEMENT

Rămâne ne întâlnim să luăm o decizie în privința acestor bilete destinate Peluzei Nord. Am înțeles că cei din galeria lui FCSB vor avea 400 de bilete”, a mai spus liderul galeriei Rapidului la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Corsicanu, despre venirea galeriei Rapidului la meciul cu FCSB

ADVERTISEMENT