Carousel hot news

Vine Gruia Stoica? “În două zile avem un nou acţionar!”

Forfotă la Rapid în aceste zile. Grigore Sichitiu a ameninţat cu demisia, din cauza situaţiei financiare dezastruoase de la club. Iar pe ultima sută de metri, cei doi acţionari - Nicolae...
25.09.2013 | 13:38
Vine Gruia Stoica?

Forfotă la Rapid în aceste zile. Grigore Sichitiu a ameninţat cu demisia, din cauza situaţiei financiare dezastruoase de la club. Iar pe ultima sută de metri, cei doi acţionari – Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir – caută să cedeze pachetul majoritar de acţiuni din Grant. De altfel, Nicolae Cristescu a confirmat pentru FANATIK că sînt discuţii avansate pentru aducerea unui nou acţionar la Rapid. “În cel mult două zile voi anunţa un nou om de afaceri care vine la Rapid. Ce pot să spun e că nu a mai avut pînă acum treabă cu vreun club din România şi este un om de afaceri stabil financiar”, ne-a dezvăluit Nicolae Cristescu.

Din cîte se pare, şanse foate mari de a se alătura în acţionariatul Rapidului le are Gruia Stoica. Omul de afaceri şi-a manifestat şi în trecut interesul pentru formaţia giuleşteană, dar tratativele dintre el şi George Copos au picat.

Şi Taher este pe listă

Un alt om de afaceri cu care Nicolae Cristescu a intrat în discuţii pentru preluarea clubului este Fathi Taher. Omul de afaceri se află în ţară în aceste zile, însă este greu de crezut că va accepta o revenire în fotbal, în contextul în care, data trecută, preluarea clubului a însemnat pentru el o gaură imensă, de 8 milioane de euro!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri