S-a dus şi ultima şansă de medalie la judo! Natea, eliminat în optimi

Gabriel Esanu   
in Sporturi
13/08/2016, 00:03
S-a dus şi ultima şansă de medalie la judo! Natea, eliminat în optimi

UPDATE, ora 17:25 / Daniel Natea a ratat şansa de a obţine o medalie la judo, peste 100 de kilograme, după ce a fost învins prin ippon de Abdullo Tangriev, din Uzebekistan.


Daniel Netea a reuşit o calificare impresionantă în optimile de finală ale turneului de judo, plus 100 de kilograme, la Jocurile Olimpice, şi aduce o nouă speranţă pentru o medalie astăzi.

Netea a obţinut o victorie prin ippon contra lui Kunathip Yea, din Thailanda, şi va juca în optimile de finală contra lui Abdullo Tangriev, din Uzbekistan, tot astăzi, de la ora 17:24.

Toate rundele rămase de jucat, inclusiv finala, vor avea loc astăzi. Ultima rundă, cea pentru decernarea medaliei de aur, se va disputa de la ora 23:00.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×