Vineri cu noroc: Hănescu şi Cadanţu, în semifinale

Adrian Căpriţă   
în Carousel hot news
26/07/2013, 16:00
Vineri cu noroc: Hănescu şi Cadanţu, în semifinale

Victor Hănescu şi Alexandra Cadanţu au reuşit să se califice în semifinalele turneelor la care participă,  cîştigînd clar meciurile pe care le-au disputat azi.

Hănescu a reuşit să cîştige meciul cu Brands, jucător care l-a eliminat pe Federer în turul anterior, scor 6-3, 6-4 în doar 70 de minute. Neamţul nu a avut nici un break, în timp ce românul a reuşit cîte unul în fiecare set. Pentru această performantă Victor va primi 21,130 de euro şi 90 de puncte ATP. Următorul adversar al românului este Mikhail Iujnîi, jucător pe care l-a mai învins odată anul acesta la Bucureşti în două seturi.

Alexandra Cadanţu a izbutit şi ea calificarea în semifinalele turneului de la Baku, învingînd-o în sferturi pe Galina Voskoboeva, scor 6-3, 6-7, 6-3. Românca va primi un cec în valoare de 10,725 de euro şi 130 de puncte WTA. Adversara din semifinală va fi ucrainianca Svitolina, cap de serie numărul 7.

Tot în cursul zilei de vineri se joacă şi sferturile de finală de la Stanford, Sorana Cîrstea fiind prezentă în unul din ele. Adversara ei pentru semifinale este Govortsova, jucătoare clasată pe locul 83 în clasamentul WTA.

Închide ×