News

Vineri este 10.10. Ce spun numerologii despre dată

Numarul 10, la fel ca si Numerele de Proba, poarta o incarcatura karmica puternica. Spre deosebire de acestea din urma, karma sa nu reprezinta plata unor greseli din alte vieti, ci este una pozitiva,...
10.10.2014 | 08:11
Vineri este 1010 Ce spun numerologii despre data
ADVERTISEMENT

Numarul 10, la fel ca si Numerele de Proba, poarta o incarcatura karmica puternica. Spre deosebire de acestea din urma, karma sa nu reprezinta plata unor greseli din alte vieti, ci este una pozitiva, de desavarsire si renastere. De aceea el mai este numit si Numarul Sansei. Prezenta sa in tema printre Numerele de Baza (Calea Vietii, Dorinta Inimii, Personalitate, Numarul de Exprimare, Ziua de Nastere) indica faptul ca o datorie karmica importanta a fost achitata, si ca nativul este liber sa o ia de la inceput.

Interesant este ca Numarul de Proba 19 redus devine si el 10 (9 + 1 = 10), inainte de a se reduce pana la 1 (1 + 0 = 1). Sa insemne oare ca nativul, o data ce si-a inteles lectia si si-a platit datoria, este liber sa isi creeze un nou nou destin? Avand ambele numere, in data nasterii si in nume, as putea spune, din experienta personala, ca da.

ADVERTISEMENT

Daca te numeri printre cei care cred in reincarnare, esti constient ca esti un suflet batran, care a trait multe vieti si a trecut prin toate – si saracie si bogatie, si pace si razboi, si dominatie si sclavie, si bunatate si rautate, si dragoste si ura, si realizezi cat sunt de trecatoare lucrurile ce tin de aceasta lume. Ai talentul de a influenta si de a aduce oamenii laolalta, si, la fel ca si posesorii Numerelor Maestre, ai o misiune importanta in aceasta lume. Deviza ta este puterea, iar prezenta ta aduce pacea. Astfel, misiunea ta ar putea fi sa aduci pacea si cooperarea intre rasele si popoarele lumii.

Numarul 10 favorizeaza succesul, onorurile si recompensele materiale. Atragi si dobandesti cu usurinta lucruri pentru care altii se lupta cu disperare. Realizarea materiala si spirituala iti este accesibila, datorita deschiderii catre supraconstient, care de multe ori se manifesta sub forma unui sentiment profund de recunoastere, intelegere sau acceptare. Intelegi nevoile si sentimentele celorlalti, si ai incredere in fortele tale. Aceste avantaje sunt rezultatul experientelor din vieti anterioare. Daca vei utiliza in mod intelept experienta acumulata, influenta ta va fi larga si pronuntata.

ADVERTISEMENT

Stii sa inaintezi pas cu pas, pastrand clar in minte scopul pe care ti l-ai stabilit. Gandirea limpede si capacitatea de larga cuprindere te ajuta sa intorci orice situatie in avantajul tau. Datorita autoritatii si capacitatii de autocontrol, poti deveni un bun lider. Ai talentul de a-i inspira si motiva pe cei din jurul tau.

Este important totusi sa retii ca, oricat de frumos ar suna toate acestea, destinul tau depinde mult si de gradul in care celelalte numere din tema sustin energia acestui numar (daca sunt numere puternice, increzatoare, orientate catre succes, sau dimpotriva, numere moderate, introvertite sau pasive), precum si de modul in care folosesti celelalte potentialuri din tema, indiferent de natura lor.

ADVERTISEMENT

In cazul in care manifesti negativ energia Numarului 10, poti fi rigid, incapatanat si dogmatic. Ai tendinta de a sari calul, exagerand in ceea ce priveste nevoile si dorintele tale. Adevaratul tau potential iti va ramane necunoscut pana cand vei cunoaste trezirea spirituala. O data ce te vei trezi insa, influenta ta va creste in toate domeniile, iar puterea ta de a face bine va deveni extraordinara.

Alte legende

  • 10 a fost un numar onorat ca simbol al absolutului de catre pitagoreeni. Se spunea ca 10 este un numar perfect.
  • Caldeenii credeau ca au avut 10 regi inainte de potop.
  • Exista zece personaje antediluviene mentionate in Biblie.
  • Persii aveau 10 eroi stramosesti sau zei.
  • Chinezii aveau credinta ca inainte de pototop au existat 10 regi ce guvernau impreuna.
  • Potrivit legendei, Atlantida era guvernata de 10 printi.
ADVERTISEMENT

Sursa: romaniatv.net

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

Tags: