ADVERTISEMENT
Fotbal international

Vinicius caută primul lui gol în Champions League la Amsterdam. Ce înțelegere a făcut cu tatăl său

Autori: Laurențiu Preda, Sorin Dumitrescu | 13.02.2019 | 11:22
Vinicius Junior tatuaj. Puștiul lui Real Madrid a făcut un pact cu tatăl său de a putea face tatuaje numai când realizează ceva deosebit

Brazilianul Vinicius caută primul său gol în Champions League în meciul cu Ajax, de miercuri seară, de pe Johan Cruyff Arena din Amsterdam. Puștiul brazilian de 18 ani a devenit deja un jucător iubit de fanii galacticilor și prezența lui a început să fie firească în primul unsprezece. Deși are doar 18 ani Vinicius Junior arată multă maturitate în joc și nu sunt deloc puțini cei care îi prevăd un mare viitor, inclusiv din tabăra marii rivale din Spania, FC Barcelona. Iar când cuvintele de laudă vin din gura lui Gerard Pique, unul dintre stâlpii defensivei catalane, chiar nu este deloc puțin lucru.

ADVERTISEMENT

Vinicius a marcat până acum și în campionat și în Cupa Spaniei. Visează să dea și primul său gol în Champions League și și-ar dori nespus de mult să o facă chiar acum, în deplasarea de la Amsterdam. Revista americană Bleacher Report i-a dedicat un amplu material starului brazilian și a dezvăluit câteava amănunte interesante legate de relația jucătorului cu tatăl său.

Tatăl lui Vinicius se implică foarte mult în viața puștiului minune de la Real Madrid

Acesta e decis să țină în frâu viața fiului său, să nu îl scape din mâini, pentru a reuși în carieră, fără riscul de derapaje. Jose Paixao de Oliveira, tatăl lui Vinicius, și el fost fotbalist, știe că este foarte ușor ca talentul să se risipească pe tentațiile nenumărate care apar când devii celebru și bogat. Și vrea să îl ferească pe Vinicius de a scăpa viața personală în decor.

Vinicius Junior tatuaj. Binecuvântat de Dumnezeu este mesajul primului său tatuaj
Vinicius Junior tatuaj. Binecuvântat de Dumnezeu este mesajul primului său tatuaj
Vinicius Junior tatuaj. Al doilea e un mesaj Crede
Vinicius Junior tatuaj. Al doilea e un mesaj Crede cu un copil cu nr.10 pe spate

Cei doi au făcut o înțelegere. Tatăl nu agrează moda tatuajelor, dar a acceptat ca fiul său să își facă doar în cazul în care reușește ceva deosebit. Astfel încât Vinicius are deja trei tatuaje făcute, primul când a jucat primul meci profesionist la Flamengo, al doilea înainte de a sosi la Madrid și un al treilea făcut în ultimele luni, după reușitele de la Madrid. Acum dorește nespus pe al patrulea, care e acceptat de părinte, doar dacă va înscrie primul lui gol în Champions League.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!