Sport

Vinicius, comparat cu Cristiano Ronaldo de presa spaniolă după Bayern – Real Madrid 2-2. Ce mesaj a avut brazilianul pentru suporteri

Semifinala dintre Bayern Munchen și Real Madrid se va decide pe Santiago Bernabeu, după ce manșa tur s-a terminat cu o remiză, 2-2.
01.05.2024 | 00:38
Vinicius comparat cu Cristiano Ronaldo de presa spaniola dupa Bayern  Real Madrid 22 Ce mesaj a avut brazilianul pentru suporteri
Vincius, comparat cu Cristiano Ronaldo de presa spaniolă după Bayern - Real Madrid 2-2. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Real Madrid a obținut un egal în fața lui Bayern Munchen, scor 2-2, în meciul tur al semifinalelor UEFA Champions League. Vinicius a marcat ambele goluri ale ”galacticilor” și a fost lăudat de presa spaniolă.

Comparat cu Cristiano Ronaldo după Bayern – Real Madrid 2-2

După ce golurile sale o mențin pe Real Madrid în calculele calificării, Vinicius a fost evidențiatul presei din Spania. Aceștia au comparat evoluția brazilianului cu cea a lui Cristiano Ronaldo din vremea când evolua pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

”Vinicius a făcut ce făcea Cristiano Ronaldo. A salvat seara la Munchen cu două goluri și a lăsat partida în aer pentru returul de pe Santiago Bernabeu”, se regăsește într-un material publicat de Marca.

Presa din Spania: ”Nu există iad pentru Vinicius”

Totodată, spaniolii de la AS au titrat ”Nu există iad pentru Vinicius” și au remarcat pasa senzațională cu care Toni Kroos l-a angajat pe ”șeptarul” Realului la primul gol.

ADVERTISEMENT

”Brazilianul a pus Madridul în avantaj și a închis cu un egal partida de la München. Pasă excepțională dată de Kross. Atacuri în rafale ale germanilor. Bernabeu decide”, se arată în articolul celor de la AS.

Vinicius, după Bayern – Real Madrid 2-2: ”E momentul să avem o noapte magică acasă”

Declarat ”omul meciului” la finalul partidei de la Munchen, Vinicius a avut un mesaj pentru suporteri și crede că Real Madrid are forța să se califice în finala de pe Wembley.

ADVERTISEMENT

”Ne dorim mereu să câștigăm dar știm că această competiție este dificilă, nu poți oferi cadou mingi și goluri pentru că echipele marchează din toate șansele pe care le au. Trebuie să continuăm calm, să ne odihnim până săptămâna viitoare.

Știm că împreună cu suporterii o să dam totul pentru a ne califica. Trebuie să fim concentrați. Kroos mi-a făcut cadou un gol, însă sunt mulțumit și de munca defensivă a echipei.

ADVERTISEMENT

Îl cunosc foarte bine pe Toni. E momentul să avem o noapte magică acasă”, a declarat Vinicius, după Bayern – Real Madrid 2-2.

ADVERTISEMENT