Fotbal international

Vinicius Jr., meciul vieții în Liga Campionilor! „Dublă” cu Liverpool

06.04.2021 | 23:44
Vinicius Jr meciul vietii in Liga Campionilor Dubla cu Liverpool
Vinicius Jr., meciul vieții în Liga Campionilor! Dublă cu Liverpool
ADVERTISEMENT

Vinicius Jr. face cel mai bun meci al său de când este la Real Madrid. Atacantul brazilian a marcat o “dublă” în meciul tur din sferturile de finală împotriva lui Liverpool, câștigat cu 3-1. 

Vinicius Jr., meciul vieții în Liga Campionilor!

Este prima dublă a lui Vinicius Jr. de când evoluează la echipa mare a celor de la Real Madrid, din 2018. Până acum, atacantul brazilian nu și-a justificat cei 45 de milioane de euro plătiți lui Flamengo în 2018.

ADVERTISEMENT

Însă, brazilianul începe să se impună ca titular la Real Madrid și a ieșit la rampă când echipa avea mai mare nevoie de el. El a deschis scorul în minutul 27 după o pasă superbă a lui Toni Kroos. Atacantul a preluat și l-a executat pe Alisson.

Atacantul brazilian, “dubla” care aduce liniștea pentru Real Madrid

Apoi, în partea secundă, Vinicius a marcat golul de 3-1 reluând în poarta lui Alisson o centrare foarte bună a lui Modric, în minutul 65. Atacantul a făcut o mare risipă de efort în acest meci, cu un pressing agresiv pe apărătorii amorțiți ai “cormoranilor”.

ADVERTISEMENT

Vinicius Jr. a marcat 50% din golurile sale din Champions League împotriva lui Liverpool în această seară. În cele șase meciuri din faza grupelor și în meciurile cu Atalanta din optimi, Vinicius Jr. a marcat un singur gol, chiar în primul meci, cu Șahtar Donețk în grupe.

Vinicius, doar 3 goluri în La Liga în acest sezon!

În actuala stagiune, Vinicius Jr. a marcat doar trei goluri în La Liga, în 26 de etape. Atacantul brazilian are trei reușite și în Liga Campionilor, odată cu cele două goluri care s-ar putea dovedi hotărâtoare pentru calificarea în sferturi.

ADVERTISEMENT

Real Madrid ia o opțiune serioasă pentru calificare după victoria cu 3-1 împotriva lui Liverpool de pe teren propriu. Pentru retur, “cormoranii” trebuie să câștige cu 2-0 pentru a se califica în semifinale.

Real Madrid, aproape de o semifinală cu Chelsea sau Porto!

Învingătoarea din această confruntare va evolua în semifinale cu câștigătoarea din duelul Chelsea – FC Porto.

ADVERTISEMENT

Pe cealaltă parte a tabloului învingătoarea dintre Manchester City și Borussia Dortmund va întâlni pe Bayern Munchen sau PSG.

 

ADVERTISEMENT