Fotbal international

Vinicius Junior poate juca în El Clasico. Lopetegui încă nu a decis dacă îl include în lot

26.10.2018 | 14:55
Vinicius Junior poate juca in El Clasico Lopetegui inca nu a decis daca il include in lot

Vinicius Junior poate juca în El Clasico, dacă tehnicianul Julen Lopetegui decide să îl includă în lotul care va face deplasarea la Barcelona. Comitetul de Apel a acceptat recursul lui Real Madrid și i-a retras suspendarea primită după ce a luat 2 cartonașe galbene în partida dintre Castilla (echipa a doua a Realului) și Celta B.

Tânărul brazilian a fost transferat de Real Madrid în această vară de la Flamengo pentru suma de 45 de milioane de euro, însă până în prezent a jucat pentru prima echipă în doar 2 partide, intrând pe teren pe final de meci din postura de rezervă (a jucat în total 12 minute pentru Real). În schimb Vinicius Junior a dat randament la Castilla, pentru care a marcat 4 goluri și a dat o pasă de gol în 5 meciuri. Jucătorul a primit 2 cartonașe galbene în ultima partidă jucată la tineret, primul în minutul 67 și al doilea în minutul 87.

Lopetegui trebuie să decidă dacă îl folosește pe Vinicius Junior în El Clasico

Tehnicianul Julen Lopetegui are o sarcină grea înainte de partida Barcelona – Real Madrid: îl include în lot pe Vinicius Junior, căruia Comitetul de Apel i-a dat drept de joc, sau dacă îl lasă la Castilla pentru meciul de sâmbătă cu Fuenlabrada? Brazilianul nu pare deranjat de faptul că nu primește șanse la echipa mare și este dispus să tragă tare la antrenamente și să demonstreze la tineret că merită să joace alături de starurile lui Real Madrid.

“M-am antrenat în presezon fiind conștient de faptul că pot juca la echipa a doua a lui Real Madrid. Chiar eu am cerut să joc la Castilla în cazul în care nu figurez în planurile echipei mari, pentru că tot este mai bine decât să stai acasă și să nu joci deloc”, a declarat tânărul fotbalist brazilian, care ar putea primi o șansă chiar în acest week-end.