ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Vinicius, premiantul derby-ului CFR Cluj – FCSB 1-0! Brazilianul, cel mai bun index InStat + Boli, regele paselor în Gruia

Autor: Razvan Nicolae | 03.02.2020 | 00:13
Vinicius, premiantul derby-ului CFR Cluj - FCSB 1-0! Brazilianul, cel mai bun index InStat + Boli, regele paselor în Gruia
Vinicius, premiantul derby-ului CFR Cluj - FCSB 1-0! Brazilianul, cel mai bun index InStat + Boli, regele paselor în Gruia (sursă foto: sportpictures.eu)

Vinicius a marcat singurul gol al meciului CFR Cluj – FCSB 1-0 şi este premiantul derby-ului începutului de an în Casa Pariurilor Liga 1. Brazilianul a decis partida din Gruia şi a avut cel mai bun index InStat dintre jucătorii folosiţi de Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Vinicius, cel mai bun index InStat de la CFR Cluj în derby-ul cu FCSB

Vinicius a fost singurul fotbalist din CFR Cluj – FCSB 1-0 care a depăşit un index InStat de 300 de puncte, considerat a fi unul bun în meciurile internaţionale. Brazilianul, autor unicului gol al derby-ului, a avut un index de 320 de puncte, exact media obţinută de Florinel Coman în prima parte a sezonului.

Fundaşul central a avut un procentaj foarte bun al acţiunilor reuşite, 89%, şi a fost un zid în defensiva clujenilor. În apărare, Vinicius a avut 100% la capitolul acţiuni reuşite, cu 22 din 22, şi a câştigat toate duelurile pe care le-a avut în cele 97 de minute.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman nu a putut să câştige niciun duel dintre cele două pe care le-a avut cu Vinicius. În plus, brazilianul a conlucrat perfect cu Valentin Costache, Billel Omrani şi Ciprian Deac, cei trei fiind jucătorii care au primit cele mai multe pase trimise de fundaşul de 35 de ani.

Kevin Boli, procentaj perfect la pase

Dintre jucătorii lui Dan Petrescu care au bifat toate minutele în CFR Cluj – FCSB 1-0, Kevin Boli a fost singurul care a avut un procent de 100% la capitolul pase precise. Fundaşul francez a pasat de 19 ori, fiecare minge ajungând la colegii lui.

ADVERTISEMENT

Kevin Boli a conclucrat perfect cu Giedrius Arlauskis, Camora şi Cătălin Itu. Fotbalistul de 28 de ani a avut un index InStat de 252 de puncte, finalul meciului fiind cel care a contat. În minutul 75, francezul avea un index de 227 de puncte.

Jucătorii lui CFR Cluj au avut o medie de index InStat de 260 de puncte, şapte dintre jucătorii lui Dan Petrescu având cifre superioare. De cealaltă parte, fotbaliştii FCSB-ului au avut o medie de 231 de puncte, Iulian Cristea având cel mai bun index (259) de la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a câştigat derby-ul cu FCSB, CFR Cluj a avut o posesie a mingii mai slabă decât rivala din campionat. Jucătorii lui Dan Petrescu au fost în posesia balonului timp de 20 de minute şi 32 de secunde (46,06%), în timp ce vicecampioana a bifat 24 de minute şi 3 secunde (53,94%).

Top 5 cei mai buni jucători ai lui CFR Cluj în derby-ul cu FCSB

  1. Vinicius – 320
  2. Ciprian Deac – 285
  3. Andrei Burcă – 283
  4. Giedrius Arlauskis – 272
  5. Mihai Bordeaianu – 272
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!