Fotbal intern

Vinicius și-a ieșit din minți! Fundașul lui CFR Cluj și-a agresat soția vineri noapte și a fost prins câteva ore mai târziu conducând băut! Exclusiv

13.04.2020 | 14:03
Vinicius sia iesit din minti Fundasul lui CFR Cluj sia agresat sotia vineri noapte si a fost prins cateva ore mai tarziu conducand baut Exclusiv
Vinicius și-a ieșit din minți! Fundașul lui CFR Cluj și-a agresat soția vineri noapte și a fost prins câteva ore mai târziu conducând băut (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Fundașul lui CFR Cluj, Paulo Vinicius (35 de ani), și-a agresat soția vineri noaptea. FANATIK a aflat că femeia a cerut ajutor la 112, iar un echipaj de Poliție a venit la domiciliul brazilianului.

Vinicius şi-a ieşit din minţi în timpul carantinei şi a agresat-o pe soţia lui

Între timp, Paulo se urcase băut la volanul mașinii și a plecat de acasă. FANATIK a aflat că a fost prins de un echipaj de poliție mai târziu în cartierul clujean Gheorgheni. Testarea cu aparatul etilotest a stabilit că fotbalistul avea o alcoolemie de peste 0.30 mg/l în aerul expirat. Vinicius a rămas fără permisul de conducere și riscă un dosar penal pentru violență în familie.

ADVERTISEMENT

Incidentul e cu atât mai șocant cu cât Vinicius era descris de toată lumea drept un tip liniștit, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului.

În trei ani la Cluj a fost mereu titular, cu excepția partidelor din Europa League, când Dan Petrescu l-a lăsat în afara listei după o decizie controversată. Lui Vinicius îi expiră contractul în această vară, iar deocamdată conducerea clubului nu i-a propus prelungirea.

ADVERTISEMENT

Comunicatul poliţiei din Cluj-Napoca

“La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 02.40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că, într-un apartament dintr-un imobil situat pe raza cartierului Gheorgheni are loc un conflict.

La faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 34 de ani, care a relatat că, în cursul serii, în urma unor discuţii în contradictoriu între aceasta şi sotul său, ar fi fost agresată fizic. A fost solicitat un echipaj medical, femeia fiind trasportată la o unitate medială, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Femeia a refuzat emiterea unui Ordin de protecţie provizoriu.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii nu l-au găsit pe bărbatul de 35 de ani la faţa locului, motiv pentru care, au procedat la căutarea acestuia, fiind identificat pe strada Detunată din municipiul Cluj-Napoca, a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind o alcoolemie de peste 0.30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i reţinut permisul de conducere. În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, este comunicatul poliţiei din Cluj-Napoca.

A luat-o pe urmele lui Jorge Costa

Secția de Poliție la care a apelat soția lui Paulo e aceeași la care s-a dus și consoarta lui Jorge Costa, după un episod similar. S-a întâmplat în octombrie 2011, când ”Animalul” era antrenor la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Costa și-a lovit atunci soția, tot în mijlocul unei crize bahice, iar femeia a depus plângere la Poliție. Prezenta urme de lovituri pe brațe și pe față. Tehnicianul portughez a fost chemat a doua zi la Poliție pentru a da declarații. Mai târziu, soția sa avea să-și retragă plângerea.

ADVERTISEMENT