Sport

Vintilă a decis fundaşii centrali pentru prima etapă din play-off. Cum joacă FCSB fără suspendaţii Planic şi Cristea. EXCLUSIV

25.02.2020 | 13:45
Vintila a decis fundasii centrali pentru prima etapa din playoff Cum joaca FCSB fara suspendatii Planic si Cristea EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă s-a decis asupra fundașilor pe care îi va trimite în teren în prima etapă din play-off, de la Botoșani. În lipsa lui Planic și Cristea, suspendați, Vintilă se va baza din primul minut pe Miron și Filip.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,80 este cota pentru ”peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Andrei Miron și Lucian Filip, înlocuitori pentru Bogdan Planic și Iulian Cristea

Bogdan Planic și Iulian Cristea i-au dat planurile peste cap lui Bogdan Vintilă în ultimele etape ale sezonului regulat. Iulian Cristea a fost eliminat în derby-ul cu Dinamo, după ce i-a aplicat un picior în gură lui Perovic.

La rândul său, Bogdan Planic a văzut al 7-lea cartonaș galben la finele meciului cu Chindia Târgoviște și va fi suspendat în debutul play-off-ului, contra celor e la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Așadar, Vintilă și-a analizat serios opțiunile și a decis să înceapă cu Miron și Filip. FANATIK a aflat în EXCLUSIVITATE că Vintilă s-a gândit serios și la varianta Soiledis, mai ales că fundașul grec venit de la FC Botoșani a evoluat bine atunci când a fost introdus în teren.

Soiledis a reușit un gol important cu Viitorul, însă antrenorul FCSB nu a vrut să se mai complice din punct de vedere tactic, apărarea echipei fiind și așa pusă la grea încercare în ultima vreme din cauza accidentărilor sau a suspendărilor.

ADVERTISEMENT

Miron, arma secretă

Miron poate fi considerat arma secretă a FCSB în meciul cu FC Botoșani, în condițiile în care fundașul își cunoaște extrem de bine foștii coechipieri. Chiar și așa, nu toată lumea este impresionată de Miron și îl consideră supraponderal.

Cornel Dinu, într-un editorial, remarca astăzi că FCSB are în teren „doi „grăsuți”, modestul Miron și refuzatul la export Popa”.

ADVERTISEMENT

Miron a debutat pentru FCSB cu Chindia Târgoviște și a înscris singurul gol al bucureștenilor în remiza 1-1.

  • 800.000 de euro e cota fundașului Andrei Miron
ADVERTISEMENT
Tags: