Vintilă nu a riscat nimic! De ce l-a înlocuit pe Crețu în minutul 27 al meciului Guimaraes – FCSB

Alin Miu   
în Europa League
29/08/2019, 22:55
Vintilă nu a riscat nimic! De ce l-a înlocuit pe Crețu în minutul 27 al meciului Guimaraes – FCSB
De ce l-a înlocuit pe Crețu în minutul 27 al meciului Guimaraes - FCSB

Doar 27 de minute a rezistat pe teren Valentin Crețu în manșa retur Guimaraes – FCSB, contând pentru play-off-ul Europa League. Fundașul nu a acuzat vreo problemă medicală, ci a fost înlocuit de Bogdan Vintilă din rațiuni tactice. 

De ce l-a înlocuit pe Crețu în minutul 27 al meciului Guimaraes – FCSB

Crețu a primit cartonașul galben după numai 3 minute, iar apoi a făcut un alt fault dur, însă a fost iertat de centralul partidei. Crețu a fost ezitant pe toată durata perioadei în care s-a aflat pe teren, astfel că Vintilă nu a vrut să riște și l-a înlocuit cu Mihai Roman. Din păcate pentru FCSB, nici Roman nu a intrat prea bine în meci, pierzând aproape toate duelurile avute și fiind iertat la rândul său de un cartonaș galben.

Vitoria Guimaraes a controlat în totalitate prima repriză, având chiar și o bară, dar și multe alte oportunități de gol. FCSB s-a apropiat rareori de careul advers, însă ar fi putut primi un penalty după o incursiune a lui Florin Tănase.

În tur, cele două echipe au remizat 0-0. Este cel de-al 8-lea meci al roș-albaștrilor în această campanie de calificare pentru grupele Europa League. CFR Cluj este deja calificată în grupe, după ce a fost eliminată în play-off-ul Champions League de Slavia Praga.

Închide ×