Fotbal intern

EXCLUSIV! Dinamovist ARESTAT pentru VIOL! 4 ani cu EXECUTARE!

Andrei Stănici, unul dintre cei mai promiţători juniori ai lui Dinamo, trebuie să execute 4 ani de puşcărie....
22.07.2015 | 00:00

Andrei Stănici, unul dintre cei mai promiţători juniori ai lui Dinamo, trebuie să execute 4 ani de puşcărie.

„Tinereţea este irosită pe cei tineri”, afirma, cu tărie şi convingere, Oscar Wilde. Iar următoarele rînduri despre asta vorbesc. Despre tinereţe, dar şi despre lipsa de înţelepciune care o sugrumă de cele mai multe ori. Despre cum să îţi tai singur, la 17 ani, aripile care te pot duce către un viitor infinit mai bun.

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

Povestea arată cît de subţire este linia între o carieră care îţi poate oferi tot ce ai visat şi prăpastia care duce în haos. Şi totul stă, de multe ori, într-un singur gest. Sau într-o singură noapte! Iar cel care va putea defini cel mai bine acest drum, dar şi sentimentele dominante în tot acest timp, este Andrei Stănici care, la 19 ani, cînd se pregătea pentru o carieră în fotbalul profesionit, a fost nevoit să simtă braţul dur al Justiţiei. „Şi nevinovat!”, susţin părinţii şi prietenii apropiaţi ai jucătorului format de Dinamo.

Coşmarul campioanei ia TOT! Varela şi Chipciu, pe LISTĂ! 

Puşcăriaşii care au pus pe jar DNA! Academicienii au intervenit şi ei

Momentul şi locul nepotrivit

Anul 2013. O zi petrecută alături de alţi doi prieteni şi cîteva fete se transformă, parcă imediat, într-un calvar. Andrei Stănici, junior al lui Dinamo, cu 8 jocuri în eşalonul secund, ajunge, la 17 ani, să fie acuzat de viol. Povestea, spusă în cercurile intime şi nefardată, sună aşa: „La un moment dat, unul dintre puştii cu care era Andrei a început să o dezbrace pe fata în cauză. Ea s-a opus, el a insistat. S-au rupt ceva haine, dar atît. A fost tentativă de viol şi atît! Iar Andrei nu a avut nici o implicare, vina lui a fost doar că era acolo”. Adevărul îl ştiu doar cei care se aflau la locul cu pricina.Şi, conform sentinţei, organele abilitate. Care, convinse fiind de vinovăţia puştiului de la Dinamo, l-au îngropat cu cel mai dur verdict: 4 ani de închisoare cu executare!

ULTIMA ORĂ! ŞTIRE ŞOC DESPRE COTABIŢĂ! ANUNŢ CUTREMURĂTOR AL MEDICILOR! DOAMNE, DUMNEZEULE MARE!!!

Lungul drum al sentinţei finale

Surse din anturajul familiei Stănici au dezvăluit pentru FANATIK cursul pe care l-a avut procesul care cutremură fotbalul românesc. „Totul a început cu o amendă penală. De acolo, pedepsele s-au tot agravat”, precizează sursa FANATIK. „Prima oară, instanţa a decis să-i aplice o amendă lui Andrei. Procurorii n-au fost mulţumiţi, au făcut recurs şi au avut cîştig de cauză.

Puşcăriaşii care au pus pe jar DNA! Academicienii au intervenit şi ei

A doua oară, puştiul a primit închisoare cu suspendare. Dar procurorii s-au opus din nou. Şi au cîştigat din nou! Asta ca ultima decizie şi cea finală să fie de patru ani de închisoare cu executare! Şi nimeni să nu mai poate să se opună”, afirmă, cu tristeţe, apropiaţii fotbalistului care, la doar 19 ani, după doi ani de procese, a fost nevoit să se prezinte la Poliţie pentru a fi dus la închisoare. „Are aproximativ şapte zile de cînd s-a prezentat pentru a-şi începe pedeapsa”, este completarea făcută de sursa FANATIK.

BOMBA ANULUI! VICTOR SLAV ŞI BIANCA DRĂGUŞANU SE CĂSĂTORESC IAR?! ANUNŢ OFICIAL!

A refuzat să cadă la pace!

Ceea ce face ca situaţia de faţă să fie asociată cu un dezastru total sînt alegerile făcute de puştiul de 19 ani. Pentru că, se pare, despre asta este vorba, la final. Andrei Stănici şi-a susţinut nevoinovăţia pe durata întregului proces. Mai mult, susţin sursele FANATIK, la familia Stănici a avut loc o întrevedere, pe durata procesului, între părţile implicate. „Familia fetei dorea să se ajungă, în schimbul unei sume de bani, la o înţelegere între părţi. Însă Andrei s-a opus, a spus că este nevinovat şi nu are de ce să facă acest lucru. Din păcate, instanţa nu a fost de acord cu părerea tînărului jucător”, au încheiat sursele FANATIK.

Coşmarul campioanei ia TOT! Varela şi Chipciu, pe LISTĂ! 

În spate, indiferent de viitoarele demersuri ale familiei şi indiferent de ce îi rezervă viitorul, o să rămînă o seară în care viaţa i-a arătat lui Andrei Stănici că e liber să opteze pentru o decizie, însă nu mai e liber să aleagă şi consecinţele.

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

Este nepotul lui Costel Stănici

Andrei Stănici provine dintr-o familie cu ştate vechi în fotbalul românesc. Mai exact, la Sportul Studenţesc. Unchiul lui Andrei, Constantin Stănici, este unul dintre cei mai buni jucători din istoria clubului din Regie. Acum în vîrstă de 45 de ani, Constantin a fost mijlocaş la Sportul între 1985 şi 1996, ajungînd să joace 230 de partide şi să înscrie 34 de goluri pe prima scenă a fotbalului românesc.

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI

La sfîrşitul sezonului 1996 pleca, pentru un an, la unguri, semnînd cu BVSC Budapesta iar după o ediţie de campionat lua drumul Americii, unde semna cu Minnesota Thunder. Constantin Stănici are 16 prezenţe în naţionala Under 21 şi o prezenţă în tricoul primei reprezentative, în perioada cea mai prolifică pentru echipa naţională.

25 de mii de euro este cota actuală a lui Andrei Stănici conform site-urilor de specialitate

8 partide a bifat Andrei pentru Dinamo II