Life

Violență domestică în cuplul Brigitte-Florin Pastramă. Fosta doamnă Năstase a fost agresată fizic de soț. Angajații, martori ai scandalului

15.07.2020 | 07:48
Violenta domestica in cuplul BrigitteFlorin Pastrama Fosta doamna Nastase a fost agresata fizic de sot Angajatii martori ai scandalului
ADVERTISEMENT

Brigitte Sfăt și Florin Patramă au fost protagoniștii unui episod violent, în urmă cu aproximativ o lună, chiar în shaormeria pe care o dețin împreună în zona Fundeni.

Potrivit cancan.ro, fosta doamnă Năstase a fost agrestă fizic de Florin Pastramă, chair dacă în preajmă se aflau și angajații lor. Cei doi au avut o discuție aprins într-una dintre camerele din spatele fast-food-ului.

ADVERTISEMENT

Se pare că, discuția a degenerat și Pastramă ar fi trântit-o pe Brigitte într-un colț al camerei, după ce ar fi tras-o de păr fără să țină cont de angajații care erau martori la țipetele femeii.

Brigitte a fost agresată fizic de Florin Pastramă

Imaginile sunt grăitoare. Se vede cum Florin Pastramă își apucă de braț soția, și cum ridică mâna asupra ei.

ADVERTISEMENT

Apoi, într-una dintre imagini, Brigitte, plânsă și speriată, pare încremenită în colțul camerei, în timp ce Pastramă pare de neoprit.

VEZI IMAGINILE AICI

Și-a acuzat copilul de furt

Brgitte o ține din scandal în scandal. În urmă cu câteva săptămâni a avut certuri mari cu fiul ei, Robert, pe care l-a acuzat că i-ar fi furat mașina. În plus, aceasta a susținut că baiatul, în vârstă de 19 de ani, a “agresat-o împreună cu mai mulți indivizi pe care i-am găsit în casă și care mi-au distrus casa”. 

ADVERTISEMENT

Tânărul i-a adus acuzații grave celei care i-a dat viață: Nu vreau să spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat și pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus să mă tragă de mână și să mă dea afară.

“M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un brânci în fața ușii. Eu am sărit gardul. Eram oarecum sechestrat în curte. Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, că sunt un copil neobrăzat. M-a dat afară din casa în care am stat doi ani.

ADVERTISEMENT

Am ajuns la intrare și mama a început să-l înjure pe Florin, că de ce mi-a deschis ușa. Florin, săracul, nici nu-mi dăduse cheia. Mama s-a dus și i-a dat un brânci lui Florin, un capac… că de ce a făcut asta.

Și foștii ei soți, relațiile pe care le-au avut, ei trebuiau să-și ia rolul de tată și să folosească violența domestică, ceea ce mi se pare că nu asta înseamnă educație”a declarat Robert Sfăt, la acel moment, într-o emisiune TV.

 

ADVERTISEMENT