Sport

Violență dusă la extrem. Patru cartonașe roșii, capete în gură și victorie la masă verde într-un meci internațional de juniori. Video

Un meci internațional de juniori s-a terminat înainte de expirarea timpului regulamentar. Arbitrul a acordat 4 cartonașe roșii în 20 de minute.
26.09.2022 | 18:40
Violenta dusa la extrem Patru cartonase rosii capete in gura si victorie la masa verde intrun meci international de juniori Video
Meciul dintre Franța U18 și Polonia U18 a fost oprit în minutul 75 după ce azdele au avut patru jucători eliminați. Sursa foto: Extra.ie
ADVERTISEMENT

Meciul dintre naționalele U18 ale Franței și Poloniei, scor 2-3, a fost marcat de violențe extreme. ”Cocoșii” au luat 4 roșii în 20 de minute. Arbitrul a pus capăt duelului înainte de expirarea minutelor regulamentare.

Francezii sun cocoși nu doar cu numele

Meciul de juniori U18 dintre Franța și Polonia, din cadrul turneului ”Lafarge Foot Avenir”, va rămâne în istoria neagră a fotbalului.

ADVERTISEMENT

Partida s-a terminat în minutul 75 după o bătaie generală provocată de un fotbalist francez care și-a atacat cu sălbăticie un adversar, lovindu-l violent cu capul în gură.

În momentul declanșării conflictului, Franța evolua deja cu trei oameni în minus. În urma violențelor declanșate de gestul lui Darnell Eric Bile, legitimat la  Saint-Etienne, centralul a arătat al patrulea cartonaș roșu și, implicit a oprit meciul.

ADVERTISEMENT

Darnell Eric Bile a comis un fault excesiv la o fază banală de joc, iar ulyerior l-a agresat pe adversarul care i-a cerut socoteală, lovindu-l cu capul în gură.

A fost gestul care a inflamat definitiv spiritele în cele două tabere. În conflict au intervenit și jucătorii de rezervă, staff-urile celor două reprezentative și fotbaliștii din teren.

ADVERTISEMENT

Polonia a câștigat meciul cu 3-0 la masa verde

În urma evenimentelor derulate în minutul 75 meciul dintre reprezentativele de juniori ale Franței și Poloniei a fost oprit, iar ”plavii” au câștigat la masa verde cu scorul de 3-0.

Până la bătaia generală, Ilyes Housni, legitimat la campioana din Hexagon PSG, și Jeanuel Belocian, de la Rennes, fuseseră deja eliminați în minutele 55, respectiv 60.

ADVERTISEMENT

În minutul 72 și Yoni Gomis, de la Le Havre, a văzut roșu în fața ocilor și a fost trimis la vestiare. Astfel, conform regulamentelor internaționale de fotbal, un meci nu se poate desfășura dacă una dintre echipe are patru jucători eliminați în același joc și s-a fluierat finalul partidei, nu înainte de eforturile organizatorilor de a pune capăt violențelor.

ADVERTISEMENT
Tags: