Fotbal international

Violenţe în Atena înainte de AEK – Ajax! Ultraşii olandezi şi cei ai lui Panathinaikos au atacat cantonamentul grecilor! Video

27.11.2018 | 12:48
Violente in Atena inainte de AEK  Ajax Ultrasii olandezi si cei ai lui Panathinaikos au atacat cantonamentul grecilor Video

Violenţe în Atena înainte de AEK – Ajax, meci care se va disputa marţi, de la ora 19:55, în etapa a 5-a din Grupa E a Ligii Campionilor. Fanii olandezi au făcut deplasarea în Grecia şi au făcut haos pe străzi în seara de dinaintea partidei.

Ultraşii lui Ajax Amsterdam s-au unit cu cei ai lui Panathinaikos şi au atacat cantonamentul lui AEK Atena. Aceştia s-au bătut cu forţele de ordine şi au aprins mai multe torţe, moment în care fanii lui AEK Atena au sărit în apărarea favoriţilor. Totul a degenerat şi de aici a pornit o bătaie generală între cele două tabere.

Violenţe în Atena înainte de AEK – Ajax, din Liga Campionilor

Meciul AEK Atena – Ajax Amsterdam a fost precedat de violenţe între suporteri. Jurnaliştii greci au scris despre incidente şi au numit evenimentul ca fiind unul dintre cele mai ruşinoase din istoria fotbalului. “A fost un adevărat război. Fanii s-au bătut cu bestialitate şi au aruncat cu torţe pe străzi. Poliţiştii au intervenit, dar nu au făcut nicio arestare. Liniştea serii a fost spartă când au aruncat cu cocktail-uri Molotov pe străzi”, au scris jurnaliştii greci.

AEK Atena – Ajax Amsterdam se va juca marţi, de la ora 19:55, în Grupa E din Liga Campionilor. Olandezii au nevoie de o victorie pentru a obţine calificarea în optimile de finală ale UEFA Champions League. Formaţia antrenată de Erik ten Hag ocupă locul doi în clasamentul Grupei E, cu patru puncte mai mult decât Benfica. Portughezii se vor duela, de la ora 22:00, cu Bayern Munchen. În cazul în care vor obţine o remiză, bavarezii vor obţine, la rândul lor, calificarea în optimile de finală. În tur, Ajax Amsterdam a obţinut victoria în faţa lui AEK Atena, scor 3-0, graţie golurilor marcate de  Nicolas Tagliafico, argentinianul reuşind o dublă, şi Donny van de Beek.