Fotbal intern

Violențe între suporteri și forțele de ordine la Craiova! Video. Nouă jandarmi au ajuns la spital. „Bă! Nu mai intra că te batem”

02.11.2018 | 18:38
Violente intre suporteri si fortele de ordine la Craiova Video Noua jandarmi au ajuns la spital Ba Nu mai intra ca te batem

UPDATE / Au apărut alte imagini de la luptele de stradă din Craiova. Suporterii lui FC U s-au bătut cu jandarmii și mai multe persoane din ambele tabere au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Unul dintre jandarmi a avut un dialog memorabil cu un suporter care avea biletul în mână. „Bă! Nu mai intra că te batem” i-a transmis agentul fanului care încerca să arate că are tichet de acces. VEZI FAZA VIDEO


Au avut loc violențe serioase între suporteri și forțele de ordine la Craiova înainte, în timpul și după jocul din liga a treia desfășurat între CS Universitatea Craiova 2 și FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu! Întreaga nebunie a început la intrarea în stadion. Fanii lui FCU au ajuns la arena Extensiv în număr mult mai mare față de biletele primite și au forțat accesul în stadion. Jandarmii au intervenit în forță atunci când suporterii au început să escaladeze gardurile arenei.

Nu s-a terminat aici. În repriza secundă a partidei aceiași suporteri au rupt scaunele din sectorul pe care îl ocupau. Unele dintre ele au sfârșit aruncate în teren înspre adversari, în timp ce altele au fost pur și simplu incendiate. Partida a fost întreruptă preț de zece minute, cele două echipe au ieșit de pe teren, în timp ce fanii oaspeților au fost evacuați.

Violențe între suporteri și forțele de ordine la Craiova!

Finalul partidei nu a adus liniștea. Mai mulți susținători ai Craiovei deținută de Adrian Mititelu s-au bătut cu jandarmii în Parcul Nicolae Romanescu. Nu mai puțin de nouă agenți de ordine au avut nevoie de îngrijiri suplimentare și au ajuns de urgență la spital. Au fost de altfel imagini cu adevărat apocaliptice surprinse de trecători. Fanii au aruncat cu pietre, lemne și tot ce au întâlnit în cale înspre jandarmi.

Partida dintre CS Universitatea Craiova 2 și FCU Craiova s-a încheiat până la urmă la egalitate, scor 1-1. Luis Nițu a deschis scorul pentru gazde, pentru ca Florin Costea să reușească egalarea. De remarcat că Ovidiu Bic a ratat un penalty la scorul de 0-0. Cele două echipe sunt departe de promovare. Momentan, lider în serie este Flacăra Horezu, urmată îndeaproape de Turris Turnu Măgurele, în timp ce podiumul este întregit de Unirea Bascov.

  • 2 goluri s-au marcat în partida dintre CS Universitatea Craiova 2 și FCU Craiova