ADVERTISEMENT
News

Violeta Alexandru, mesaj ferm despre alocații! „Vor fi plătite fără nicio zi de întârziere”

Autor: Alexandru Năstase | 03.09.2020 | 09:34
Violeta Alexandru, mesaj ferm despre alocații! „Vor fi plătite fără nicio zi de întârziere”
Violeta Alexandru a declarat că alocațiilor vor ajunge la timp. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a transmis un mesaj ferm despre alocații! Aceasta a precizat că vor fi plătite fără nicio zi de întârziere și, mai ales, mărite.

ADVERTISEMENT

”Alocațiile mărite (prima etapă) vor fi plătite fără nicio zi de întârziere. Cupoanele sunt gata, transferurile sunt făcute.

La alocații, plățile se fac, mai întâi, pe carduri. Începând cu data de 8 pentru că în primele zile ale lunii autoritățile locale au de transmis o serie de informații.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Violeta Alexandru despre alocații!

Ultimele verificări, totul e în grafic. Las PSD fără un subiect (întârzieri la plata pensiilor și a alocațiilor mărite) din care spera să mai câștige niște puncte în alegeri.

Așa gândesc ei, cei din PSD – s-ar fi bucurat să nu reușim să ne încadrăm în termen cu toate procedurile necesare, de la rectificare până la prima plată.

ADVERTISEMENT

Indiferent de impactul asupra oamenilor, ei s-ar fi bucurat dacă aș fi întârziat o zi.

Cea mai bună armă împotriva PSDului căruia nu-i place munca: să ne vedem de treabă. Să avem încredere că #sepoate. Până la urmă, îi facem să nu mai conteze.

ADVERTISEMENT

Sunt atât de multe lucruri de rezolvat. În curând începe o nouă zi de muncă!”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Vă readucem aminte că de curând Violeta Alexandru, susţinea că Guvernul va lua “în echipă” o decizie privind sesizarea Curţii Constituţionale în legătură cu respingerea de către Parlament a ordonanţei de urgenţă care prevede creşterea etapizată a alocaţiilor pentru copii.

ADVERTISEMENT

Alexandru spune că Guvernul a decis dublarea etapizată a alocaţiilor “în linie cu litera şi spiritul” Constituţiei.

“O decizie pe această chestiune o vom lua în echipa guvernamentală şi o vom anunţa public”, a declarat Violeta Alexandru întrebată fiind când şi pe ce temei va ataca guvernul la CCR legea privind dublarea alocaţiilor pentru copii dintr-o singură etapă şi nu în mai multe tranşe, aşa cum a propus Executivul.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!